x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE Florin Cîțu răspunde atacului lansat de Ludovic Orban

UPDATE Florin Cîțu răspunde atacului lansat de Ludovic Orban

20 Iun 2021   •   09:44
UPDATE Florin Cîțu răspunde atacului lansat de Ludovic Orban
Sursa foto: facebook

Premierul Florin Cîțu i-a răspuns colegului său de partid, Ludovic Orban, printr-o fotografie, după ce președintele PNL a spus că nu se poate vorbi despre suflu nou în partid cât timp contracandidatul său are o echipă formată din Raluca Turcan, Emil Boc sau Alina Gorghiu.

Acesta a postat pe Facebook o poză cu mesajul „Get it?”(„Înțelegi?).

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a atacat din nou pe contracandidatul său la funcția de președinte al partidului, spunând că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur.

Pentru el alegerile se vor termina după ce se va da și ultimul vot.

„Dacă se uită cineva la cei patru ani în care am condus PNL, parcă chiar am adus un suflu nou. Dacă te uiți la primarii aleși, dacă te uiți la oamenii noi care au intrat în partid, dacă te uiți la grupurile parlamentare care au foarte mulți tineri, eu chiar am adus un suflu noi”, a spus Orban.

Apoi, el a lansat un nou atac la adresa contracandidatului său, Florin Cîțu, care este văzut ca un președinte care va aduce un suflu nou în partid.

„Acuma, sigur că să vorbești de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbești de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mișc în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc, orice instituție trebuie să se adapteze”, a ma spus acesta.

El încearcă să țină partidul „în pas cu vremea”, dar nu pretinde că vrea un suflu nou.

„Eu mă bizui în egală măsură pe oameni cu experiență. Evident că trebuie îmbinate experiența cu înțelepciunea, cu curajul”, a mai spus fostul premier.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl ludovic orban florin citu