x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am greșit când l-am promovat. A stors tot ce se putea stoarce de la ALDE

Tăriceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am greșit când l-am promovat. A stors tot ce se putea stoarce de la ALDE

19 Feb 2020   •   14:59
Tăriceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am greșit când l-am promovat. A stors tot ce se putea stoarce de la ALDE
Sursa foto: DIANA OROS

Călin Popescu Tăriceanu a mărturisit că a fost o greșeală atunci când l-a promovat și susținut pe Andrei Gerea, adăugând că a înghițit multe de la colegii de coaliție și cei din partid care îi reproșau susținerea pentru fostul lider ALDE București.

”Cred că o calitate pe care ar trebui să o aibă cât mai mulți oameni politici este puterea de a recunoaște greșelile pe care le fac. Nimeni nu așteaptă căință, dar oamenii au dreptul să știe atunci când greșim.

Eu am greșit grav atunci când l-am promovat și susținut pe Andrei Gerea. Am făcut-o cu bună intenție crezând în tinerețea lui și sperând că timpul îl va maturiza. Am roșit de multe ori atunci când Victor Ponta, în calitate de prim-ministru, îmi vorbea despre contraperformanțele Ministrului Energiei, Andrei Gerea. Am înghițit multe de la colegii de coaliție sau de la cei din partid când îmi reproșau susținerea lui Andrei Gerea.

Astăzi Andrei Gerea a ales un al partid politic. Pentru că a stors tot ce se putea stoarce de la ALDE. Dar nu pleacă înainte de a distruge organizația ALDE din București.

www.antena 3.ro

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu