x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea ANM a prelungit, până la ora 23:00, atenţionarea Cod galben de ninsori pentru estul şi sud-estul Munteniei şi Dobrogea

ANM a prelungit, până la ora 23:00, atenţionarea Cod galben de ninsori pentru estul şi sud-estul Munteniei şi Dobrogea

30 Noi 2020   •   15:09
ANM a prelungit, până la ora 23:00, atenţionarea Cod galben de ninsori pentru estul şi sud-estul Munteniei şi Dobrogea

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod galben de ninsori în sud-estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei, în vigoare de la ora 15.00 până la ora 23.00. De altfel, în Dobrogea se anunță până marți la prânz ninsori, vânt și vreme deosebit de rece.

Luni, începând de la ora 15.00 până la ora 23.00, în estul și sud-estul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp.

Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze în general de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Pe arii restrânse, ninsori slabe, vor fi și în sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral precipitațiile vor fi mixte.

De luni seară până marți la ora 12.00 în Dobrogea va fi în vigoare o informare meteo, care anunță ninsori și depunerea unui strat nou de zăpadă. Local vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general între 45 și 50 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și al dimineților, când vor predomina temperaturile negative.

 

×
Subiecte în articol: cod galben de ninsori