x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Motivele pentru care nu slăbești de fapt

Motivele pentru care nu slăbești de fapt

27 Noi 2017   •   16:52
Motivele pentru care nu slăbești de fapt

De fiecare dată când te apuci de o nouă dietă nu rezisti mai mult de câteva zile și revii la obiceiurile tale? Iată care sunt motivele din cauza cărora nu poți să îți atingi obiectivele în privința kilogramelor, scrie clicksanatate.ro.

Există anumite piedici ce stau adesea în cale progresului tău, astfel că oamenii de știință de la University of Washingtonau au examinat comportamentul unui grup de oameni aflați la dietă și au descoerit ce anume îi împiedică să obțină rezultatele dorite.

Nu este suficient doar să te abții de la anumite alimente, iar lipsa alimentației nu este deloc recomandată. Dacă ai declarat război surplusului de kilograme încearcă să ții cont de ponturile de mai jos:

Achiziționează-ți un pedometru nou

Ce metodă mai bună de a te motiva dacă nu observarea avansării tale în materie de mișcare. Pentru asta ai nevoie de un pedometru bun care să îți arate cât de activă a fost ziua ta.

Nu te da înapoi de la nici o formă de mișcare, chiar dacă mergi doar două stații de mașină pe jos, mișcarea nu poate să îți oferă decât beneficii extraordinare.

Odihna este vitală pentru orice scop ai avea în viață, nu sări peste orele de somn.

Nu-ți stabili scopuri imposibile

Nu adopta soluții extreme de genul să slăbești foarte mult într-un timp scurt, această idee este una extrem de nesănătoasă, alege în schimb să faci mișcare regulat și să consumi doar alimente sănătoase.

×
Subiecte în articol: slabit dieta regim