x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

A fost aleasă cea mai bună înghețată din lume. SURPRIZĂ de proporții la Campionatul Mondial din Italia

A fost aleasă cea mai bună înghețată din lume. SURPRIZĂ de proporții la Campionatul Mondial din Italia
Cea mai bună înghețată din lume a fost aleasă ''Fruct de fistic'', realizată de Adam Fazekas din Budapesta, la Campionatului Mondial de la Bologna, Italia. Juriul a fost format din 11 experți. 
5 rețete simple și gustoase pe bază de paste

5 rețete simple și gustoase pe bază de paste

Rețetele cu paste sunt printre cele mai versatile și pot fi utilizate indiferent dacă vrei o cină cu familia sau o cină romantică în doi. Poți alege între un clasic Aglio e Olio, paste cu busuioc și roșii...
5 metode simple de a folosi parmezanul în bucătărie

5 metode simple de a folosi parmezanul în bucătărie

Parmigiano Reggiano, tradus la noi ca parmezan, este o brânză italiană făcută din lapte de vacă crud parțial degresat (32 până la 50% grăsime), maturată timp de cel puțin 12 luni, lucru care îi conferă o sa...
PUBLICITATE
  

  

  

Vinuri potrivite pe masa de Paști

Vinuri potrivite pe masa de Paști

Pentru a avea un festin adevărat, chiar și în această perioadă, trebuie să cunoaștem câteva dintre secretele celor mai bune combinații între mâncare și vinurile bune, recomandate de specialiști. Vinul ne...
Socializarea înseamnă viață culturală, iar vinul este liantul între oameni și idei

Socializarea înseamnă viață culturală, iar vinul este liantul între oameni și idei

Galerie Foto Vinul bun a fost mereu în strânsă legătură cu viața culturală. Reuniunile, schimbul de idei între oameni, s-au făcut, în mod tradițional, în jurul unui vin bun. Socializarea a condus către progresul...
Un alt produs românesc înregistrat în UE

Un alt produs românesc înregistrat în UE

Comisia Europeană a aprobat înscrierea ''Caşcavalului de Săveni'' în registrul produselor cu Indicaţie Geografică Protejată (IGP). "Caşcavalul de Săveni este o brânză maturată...
O nouă pasiune a românilor în timpul pandemiei. 66% preocupați de gătit

O nouă pasiune a românilor în timpul pandemiei. 66% preocupați de gătit

Circa 66% dintre români au gătit mai mult în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel că o familie a petrecut în bucătărie aproape 20 de ore pe săptămână pentru pregătirea mâncării, cu 46% mai...
Cum facem vestiţii mucenici moldoveneşti

Cum facem vestiţii mucenici moldoveneşti

Mucenicii moldoveneşti sau sfinţişori, așa cum mai sunt denumiți în anumite zone ale țării, sunt preparatele care nu lipsesc de pe masă de Sfinții 40 de Mucenici, din 9 martie. Iată cea mai simplă...
Care sunt cele mai bune tipuri de carne pentru consum

Care sunt cele mai bune tipuri de carne pentru consum

Carnea este unul dintre alimentele nelipsite de pe masă. Atunci când este gătită corect, carnea este considerată un aliment nutritiv ce echilibrează orice dietă alimentară datorită conținutului de proteine și...
Singapore aprobă comercializarea cărnii de pui crescută în laborator

Singapore aprobă comercializarea cărnii de pui crescută în laborator

Unul  dintre cele mai dezvoltate state ale lumii, Singapore, a aprobat comercializarea cărnii de pui crescută în laborator. Este prima aprobare la nivel mondial de către o țară, a vânzării a ceea ce se nume
Mergi la cules de ciuperci? Ce precauții e bine să ai

Mergi la cules de ciuperci? Ce precauții e bine să ai

Mersul la cules de ciuperci este bun pentru sănătatea ta, deoarece te face să lucrezi. Este încă necesar să le cunoști bine pentru a nu risca să ajungi la Urgență. Ce trebuie să știi despreciupercile de...
Un vin românesc în lista denumirilor protejate din UE

Un vin românesc în lista denumirilor protejate din UE

Comisia Europeană a inclus vinul ''Adamclisi'' din România în Registrul european al produselor cu ''denumire de origine protejată" (DOP), se arată într-un comunicat al executivului comunitar. Vinurile...
Placintă cu mere de Sfântul Ilie (rețeta bunicii)

Placintă cu mere de Sfântul Ilie (rețeta bunicii)

In orasul fierbinte, sub o umbra subtire cat sa stea un om in picioare, o batrana imbie trecatorii cu mere. Mere santiliesti. Verzi, acrisoare doar cat sa-ti aduca apa in gura. Cu coaja lucioasa si neteda, sa alunece...
Ce mănâncă un dictator? La masă cu Ceaușescu, Tito și Stalin

Ce mănâncă un dictator? La masă cu Ceaușescu, Tito și Stalin

Fostul preşedinte al Republicii Socialiste România, Nicolae Ceauşescu, nu era deloc un gurmand rafinat. Conform volumului semnat de Victoria Clark şi Melissa Scott, dicatorul comunist cerea când se afla acasă,...
Tort de mere - rețetă din copilărie

Tort de mere - rețetă din copilărie

De mic copil mi-a plăcut zahărul, l-aș fi pus în orice, de la tocănițe la ciorbe drese cu smântână. Rețeta ce urmează am făcut-o măcar o dată la sărbători. E tortul de mere al zilelor de vară și de...
Serviciul de email marketing furnizat de