x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mircea Baniciu, despre fetele care oftau după el, scandalul cu droguri în care a fost implicat şi scrisorile nedesfăcute de 40 de ani!

Mircea Baniciu, despre fetele care oftau după el, scandalul cu droguri în care a fost implicat şi scrisorile nedesfăcute de 40 de ani!

29 Mar 2016   •   16:31
Mircea Baniciu, despre fetele care oftau după el, scandalul cu droguri în care a fost implicat şi scrisorile nedesfăcute de 40 de ani!
Sursa foto: Captură video Antena Stars

Mircea Baniciu a fost invitat duminică, 27 martie, în emisiunea "Dincolo de aparenţe", moderată de Florentina Fântânaru, la Antena Stars.

Artistul a povestit mai multe întâmplări care i-au marcat tinereţea. Acesta a dezvăluit că, în armată, un coleg l-a anunţat pe comandat că unul dintre militari deţine şi consumă droguri. Baniciu a explicat că, în acea perioadă, îşi cumpăra tutun şi foiţe aduse din străinătate de diverse persoane, după care îşi rula singur ţigările. Colegul său a bănuit că este vorba despre ţigări cu marijuana ţi s-a grăbit să-l denunţe. Mircea Baniciu povesteşte că tutunul i-a fost imediat confiscat şi trimis la un laborator, pentru analize.

Mircea Baniciu nu a ratat ocazia să vorbească şi despre succesul său la fete. Deşi nu era un narcisist, fetele întotdeauna au avut un entuziasm aparte să-l aibă în faţa ochilor.

"Spectacolul nostru începea cu cortina trasă. În momentul în care se trăgea cortina se auzea un oftat. Fetele mai veneau şi cu băieţi, vă daţi seama că nu era ce trebuie. Sacii de scrisori au fost triaţi şi au rămas din ei nişte cutii. Asta e o poveste pe care nu prea o ştie lumea. Când locuiam în Timişoara, veneau poştaşii şi aduceau scrisorile. La un moment dat fiind plecat în turneu cu lunile, lăsau scrisorile la vecini. Era un moment frumos desfăcutul scrisorilor. Au rămas câteva nedesfăcute, le am încă într-o cutie şi încă le păstrez după 40 de ani. Mi-e şi frică s-o fac. S-ar putea ca într-o bună zi să fac lucrul ăsta", a explicat artistul, în exclusivitate, la "Dincolo de aparenţe".

VEZI VIDEO, PE AntenaStars.ro

 

×