x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul 210 apartamente noi

210 apartamente noi

22 Feb 2007   •   00:00

AFLA CE E NOU
Proiect rezidential din Bucuresti, Zona Titan
AFLA CE E NOU

Proiect rezidential din Bucuresti, Zona Titan Zona Titan din Bucuresti este "protagonista" unuia dintre cele mai recente proiecte imobiliare anuntate pe piata imobiliara de aici. Este vorba despre proiectul Citadella Titan ale carui lucrari au si fost demarate, preconizandu-se a fi finalizate la sfarsitul anului 2008. Dezvoltatorul BRC Business Group va investi in jur de 20 de milioane de euro pentru un proiect ce consta in doua imobile care ofera un total de 210 apartamente la un pret de 1.100 euro/mp.

IMOBILE DE 15 ETAJE

Vorbim de un proiect P+14+15 retras, care ofera atat garsoniere, cat si apartamente de 2, 3 si 4 camere. In proiect se prevede ca cele doua imobile sa aiba imprejur zone verzi. In plus, spatiul este prevazut cu inchidere securizata si acces monitorizat
Conceptul se inscrie in tendinta de extindere pe verticala (imobilele au fiecare cate 15 etaje) care se manifesta pe piata imobiliara, generata de nevoia de a acoperi cat mai bine cererea de locuinte, in conditiile in care resursele de terenuri disponibile in interiorul marilor orase sunt reduse. Desi pretul pe metru patrat nu este tocmai mic, pana la acest moment deja 20% dintre apartamente au fost rezervate. "Principalul avantaj al Citadella este prezenta in zona a infrastructurii sociale, de transport si a retailului. Acest lucru a determinat rezervarea in proportie de 20% din totalul apartamentelor", ne spune Sorin Lacusta, director de proiecte rezidentiale in cadrul Regatta, compania care promoveaza proiectul.

Apartamente de lux

In cadrul recent incheiatului Targ de apartamente Condominium, aflat la prima editie, compania imobiliara RealTime a lansat la vanzare doua proiecte rezidentiale localizate in zone de interes, respectiv Pipera si Piata Victoriei.

Mediteraneo (foto-sus) este numele celui situat in zona de nord, respectiv in Pipera. Beneficiind de sustinere financiara din partea firmei Geadel Consulting, acesta propune doua imobile D+P+6+7R care ofera in total 70 apartamente de lux, cu 3 si 4 camere, avand suprafete intre 93 si 160 mp.

Celalalt proiect prezentat (foto-jos), localizat in zona Domenii, la 10 minute de PiataVictoriei, este sustinut de dezvoltatorul Villimob Consulting si propune un imobil de tipul S+P+4+M. In total 11 apartamente cu 3 si 4 camere avand suprafete cuprinse intre 105 si 300 mp.
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul apartamente