x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul A sosit Astra Sedan

A sosit Astra Sedan

de Sebastian S. Eduard    |    06 Sep 2012   •   19:20
A sosit Astra Sedan

Cel mai nou membru al gamei Astra, caroseria sedan, este disponibil spre comanda la partenerii Opel din Romania incepand din aceasta saptamana. Pretul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotata cu motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP.

Avand punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate si calitatea recunoscuta la nivel global, noul sedan elegant reprezinta o alternativa mai accesibila pentru clientii care ar opta, in mod normal, pentru acelasi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/latime/inaltime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm si un spatiu interior generos. Portbagajul sau separat ofera un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decat modelul cu cinci usi. Prin rabatarea fractionata a scaunelor din spate in raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit pana la maxim 1.010 litri.
Modelele Astra reprezinta o componenta cheie a marcii. Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vandute sunt modele Astra. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa.

×