x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Aniversare cu dedicatie

Aniversare cu dedicatie

08 Mar 2007   •   00:00

Din sumar: Tapetul care se poarta...Un produs din nou la moda / Mozaicul, solutie moderna si practica pentru baile mici / Importanta surselor alternative de energie / Chestiuni de larg interes public (I) / Cum va fi reabilitarea cladirilor? / Performantele aspiratorului fara sac / Scari modulare pentru orice tip de spatiu / Cum trebuie sa taiem un copac sau o creanga / Palatul Ghica din Caciulati / Casa moderna pe teren de 270 mp / Repere in amenajarea gradinii / Un altfel de cadou /


Suplimentul Jurnalul casei mele implineste doi ani de la aparitia sa in acest format grafic si editorial, adica peste o suta de numere oferite cititorilor nostri in fiecare joi a fiecarei saptamani. Mi se pare firesc sa dedic aceasta aniversare acelora care ne urmaresc cu atentie, un public care face parte dintr-o categorie sociala bine definita, un public atent si constant. Nu-mi plac vorbele mari, nu le folosesc si le primesc cu reticenta. Dar trebuie sa scriu aici ca ne simtim, toti fauritorii acestui supliment, protejati de acest public, de cititorii nostri a caror lauda sau mustrare le primim cu egala si nedisimulata bucurie.

Pentru noi, acesti doi ani de aparitie saptamanala cred ca ar trebui sa reprezinte punctul la care ne vom opri o clipa sa privim inapoi pentru a sti ce cale de viitor vom alege. Un moment al analizei riguroase menite sa evidentieze ce a fost bun, unde am ezitat sau unde am pierdut din vedere solutia optima. Vom face acest gest necesar, probabil si cu ajutorul cititorilor nostri, continuand sa ne respectam meseria si sa oferim publicului despre care scriam mai sus suficiente motive pentru a ne ramane fidel. Mai mult decat atat, vom incerca sa atragem noi categorii de cititori, si ma gandesc mai cu seama la generatia tanara care cred ca are nevoie de informatia necesara in domeniu. Este o promisiune pe care o vom respecta si, in acelasi timp, o provocare pe care v-o adresam cu buna intentie si inima deschisa.

Pentru ca avem, conform sondajelor, un numar impresionant de cititoare, le tramsmitem si pe aceasta cale azi, de 8 Martie, urarea de a ramane mereu tinere in spirit si infloritoare in suflet. La multi ani tuturor!

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul