x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Ansamblu de zece vile in zona Moeciu

Ansamblu de zece vile in zona Moeciu

28 Iun 2007   •   00:00

La 1.200 metri altitudine, in zona Măgura de Moeciu, Parcul Naţional Piatra Craiului, se dezvoltă un original ansamblu rezidenţial, printre puţinele proiecte de acest gen din Romănia. Shepherd Village se numeşte, denumirea sa provenind din faptul că terenul pe care se desfăşoară complexul a aparţinut unui cioban. Shepherd ’s Village este prima etapă dintr-un proiect mai amplu, Transilvania Village, menit să reinvie tradiţiile satului transilvănean.

La 1.200 metri altitudine, in zona Măgura de Moeciu, Parcul Naţional Piatra Craiului, se dezvoltă un original ansamblu rezidenţial, printre puţinele proiecte de acest gen din Romănia. Shepherd Village se numeşte, denumirea sa provenind din faptul că terenul pe care se desfăşoară complexul a aparţinut unui cioban. "Shepherd ’s Village este prima etapă dintr-un proiect mai amplu, Transilvania Village, menit să reinvie tradiţiile satului transilvănean şi este unic prin faptul că este amplasat in mijlocul rezervaţiei naturale", ne-a spus Robert Teodorescu, director Departamentul de Vănzări rezidenţiale, Regatta - compania ce promovează proiectul. Lucrările deja au inceput, iar vilele se pot preda in maximum opt luni de la semnarea contractului. Ansamblul este compus din zece vile, fiecare vilă oferind o suprafaţă totală de 123 mp.

Vilele sunt structurate pe parter şi mansardă. Parterul cuprinde o cameră de zi de tip open space, un dormitor şi o baie. Din camera de zi se poate ieşi pe o terasă cu cerdac, orientată spre masivul Piatra Craiului. Mansarda oferă un dormitor, o baie şi o supantă. Preţul unei astfel de case de vacanţă este de 155.000 E şi include şi terenul de 1.000 mp.

Complex de locuit lăngă Pădurea Băneasa

Lăngă Pădurea Băneasa, pe o suprafaţă de teren de 10 ha, pe Şoseaua Odăi, se construieşte Felicity Residentials, un complex de locuit ce va oferi in total circa 1.200 de apartamente, deosebite prin arhitectura inedită pe care o propun. Astfel, unele dintre clădirile proiectului sunt unite prin poduri - mici pasaje cochete ce găzduiesc căte un apartament deosebit. In plus, clădirile sunt grupate in mod variat, astfel incăt se elimină repetitivitatea şi se creează grădini interioare. Pentru inceput, prima fază va oferi 112 apartamente in opt clădiri cu un regim de inălţime de S+P+2E+M. Cea de-a doua fază va oferi 212 unităţi.

×