x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Antipudibonderia - Calcati pe cap

Antipudibonderia - Calcati pe cap

de Toma Roman Jr    |    18 Iun 2006   •   00:00
Antipudibonderia - Calcati pe cap

Acum ceva mai multa vreme, binganind aiurea pe net, am dat peste un site romanesc consacrat trampling-ului. Pentru necunoscatori, trampling inseamna sa te lasi calcat in picioare. Am accesat www.picioare.ro si am intrat, pentru inceput virtual, in lumea indivizilor cu acest fetis.

Inauntru am gasit niste filmulete promotionale scurte, in care niste tanti se suiau cu picioarele deasupra unor domni incognito, caci aveau si masti de Haloween pe fata. Contra 500.000 de lei vechi per bucata te puteai face cu intregile filme produse de echipa site-ului. Care filme, ni se spunea, au si un scenariu intens gandit. Intr-unul dintre ele, starul Mona, care poarta 38 la picior, e atacata de niste monstri in fata blocului. Ii atrage intr-un apartament, confort doi, dupa cum se vedea in imagini, unde ii anihileaza calcandu-i pe stomac si pe cap. La sfarsit ii umileste profund, punandu-i sa-i linga picioarele. In alta productie, actrita Oana, care poarta 37, isi gaseste prietenul beat mort acasa si vrea sa se razbune. Topaie pe el, ala se trezeste multumit din matoleala si se apuca sa-i pupe talpile. Am gasit de cuviinta ca trebuie sa iau legatura cu asemenea scenaristi demni de Hollywood. Am scris la adresa de contact (unde se spunea ca gasesc "echipa trampling"), mi-am lasat cuminte numarul de telefon si am asteptat.

Omul cu basculanta

Dupa vreo cateva zile am primit un telefon de la cineva care s-a recomandat "Catalin, baiatu’ cu saitu’". El era "echipa trampling". Am stabilit sa ne intalnim la o bere pe undeva pe langa redactia Jurnalului. Punctual, omul a aparut impreuna cu prietena lui. El avea geaca neagra din piele, cosuri multe pe fata si parea sa aiba in jur de 28 de ani. Ea semana cu o basculanta, era blonda, ceva mai tanara, cu un aer usor jenat. Ne-am lansat intr-o conversatie despre viata, in general, apoi l-am intrebat cum a ajuns sa-si deschida site-ul ala. A inceput o teorie complexa, cum ca si in Biblie se pomeneste despre calcatul in picioare, a trecut pe la strabunii daci, care si ei se calcau de zor intre ei, a sarit la Stefan cel Mare si Sfant. Apoi a vorbit despre potentiale proprietati curative ale procedurii, zicea el, pune oasele la loc. Cum rabdarea mea are o limita, l-am chestionat daca el e omul Masca, din filme. A recunoscut ca da si ca, de placere, de afacere, suporta sa-i umble femei pe corp. In viata privata e fidel prietenei lui, pe care o pune din cand in cand sa se suie cu picioarele pe el. Am ajuns la concluzia ca are oase deosebit de tari daca o lasa pe basculanta sa treaca peste el si nu are tot corpul in ghips.

Grea viata de fetisist

Am fost curios daca poate trai doar din filmuletele cu femei care calca. Plin de orgoliu, mi-a spus ca, dupa propria parere, e unul dintre cei mai buni facatori de site-uri din Romania si ca prinde tot felul de comenzi, de la firme de panificatie la vanzatori de sosete si chiloti care vor sa-si faca publicitate pe net. Mi-a aratat, drept culme a indemanarii profesionale, pe telefonul mobil un film trucat de el in care se topeste capul unuia. La inceput a deschis un site pentru fetisisti in general, apoi, vazand ca in Occident se poarta specializarea stricta, l-a facut pe cel cu trampling. Fiindca viata e trista si romanul ori inhibat, ori smecher si descarca filme piratate cu calcaturi, pe gratis, treaba nu merge prea bine. Nu prea are cu ce sa-si plateasca "actritele", care oricum nu vor mult, ca-s niste amice mai vechi. Pentru ele exista sansa ca talpile lor sa fie remarcate de fetisisti straini si sa faca o frumoasa cariera, dar el nu poate decat sa stea si sa astepte sa se dezvolte piata. Isi pune mari sperante in filmul aflat in curs de productie, "Lampa lui Aladin", in care unui sultan posesor de lampa fermecata ii ies prin fitil cadane care-l framanta pe spate, numai ca nu prea are fonduri pentru recuzita. Se ambala din ce in ce mai tare povestindu-mi cum o sa ia amploare afacerea dupa ce o sa deschida si site-uri specializate pentru fanii tocurilor de 12 cm, ai ciorapilor de nailon sau ai piercingurilor din buric. Am simtit ca nu mai am rabdare si am invocat o sedinta urgenta de redactie. In statia de autobuz, inainte de a ne desparti, in timp ce era cu basculanta la brat, mi-a racnit in urechea stanga: "Diversificarea fetisurilor e cheia succesului!".

A ramas sa mai tinem legatura .Nu de alta, dar daca se imbogateste ma bate si pe mine gandul sa-mi construiesc un spatiu virtual unde sa vand filme si poze cu cei pe care-i excita gaurirea narilor cu bormasina stinsa.
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul