x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bicicleta pliabilă, uşor de depozitat în casă

Bicicleta pliabilă, uşor de depozitat în casă

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    09 Mai 2009   •   00:00
Bicicleta pliabilă, uşor de depozitat în casă
Sursa foto: /Grand Mag

Un "prieten devotat" pe care poţi să-l ai permanent acasă şi care te ajută ori de câte ori vrei să-ţi satisfaci nevoi precum: nevoia de mişcare, nevoie de evadare, nevoia de natură, nevoia de a economisi bani şi de a câştiga în schimb energie şi tonus din mişcare. Aşa poate suna o definiţie construită ad-hoc şi în deplină conformitate cu realitatea, a... bicicletei.

Un off major pe care un biciclist împătimit îl invocă adesea este lipsa spaţiului de depozitare. Mai ales în cazul în care el stă la bloc!
Şi, dacă mai are şi ghinionul să locuiască la un etaj superior, e foarte greu să încapă cu ea cu tot în lift!
Dar ca orice problemă şi aceasta are o soluţie: bicicletele pliabile.

Poate că aţi tot văzut de ceva vreme încoace persoane purtându-şi bicicleta, frumos pliată ca pe o valiză, prin mijloacele de transport, intrând cu ea în scara blocului, în casă, la birou. V-aţi întrebat atunci poate ce-i cu miniatura aceea ciudată? Aflaţi despre ea că reprezintă una dintre născocirile lumii moderne, o dată cu care motivul lipsei de spaţiu devine istorie.

ESTIMĂRI DE PREŢ
Poate să te mai doară eventual preţul pe care ai să-l plăteşti pentru o bicicletă performantă. Iată ce are de spus despre asta Augustin Julea - îl ştiţi cu siguranţă din showbiz (din emisiuni precum: Chestiunea zilei, Săptămâna nebună, Fraţii Julea) el vorbind în calitate de persoană avizată, fiind la acest moment distribuitor în România al unor brand-uri de top.

"Dacă acum 10 ani majoritatea produselor oferite erau de provenienţă incertă, ca să se încadreze în 5 milioane de lei vechi, chit că nu ajungeai acasă cu toate piesele bicicletei, astăzi putem admira pe stradă şi cumpăra biciclete premium şi din România, unele chiar profesionale, cu preţuri pornind în mod normal de la 600 de euro în sus.

Dacă miza este plimbarea de duminică în parc şi ai timp să mai şi strângi la şuruburi, o bicicletă de la supermarket este de ajuns. Dacă însă trebuie să ajungi zilnic la serviciu, la o întâlnire importantă, la o linie de sosire, mijlocul tău de transport nu are voie să "te lase în drum", n-ai încotro, mai umbli la buzunar."

STĂ BINE ORIUNDE O AŞEZI!
Odată strânsă la dimensiunea unei valize medii, bicicleta pliabilă poate fi aşezată sub un birou, după uşă, în spatele ficusului din sufragerie sau în portbagajul maşinii atunci când pleci în vacanţă cu toată familia. Modele care mai de care de biciclete pliabile aparţinând unor reputate brand-uri, inclusiv modele cu trei roţi sau cu două şei sau vehiculul cu trei roţi Trikke (face furori prin alte părţi ale lumii, instituind o adevărată modă), puteţi descoperi la adresa: www.biciclete-online.ro

×