x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Bucatar de rezerva

0
13 Dec 2006 - 00:00
In iarna asta e ultima strigare pentru porcul romanesc! Poate ar fi cazul sa ne-apucam sa numaram si zilele care-au mai ramas intre purcel si caltabos, ca la ultima "promotie" de bibani care-au trecut prin emotiile incorporarii... Dar daca e sa ne luam dupa vreme, grasunii, la care ne sta gandul burtii de pe la Mos Nicolae si pana-n Ajun, nici n-or sa mai aiba ce visa in noaptea de Ignat! Se vor inchipui probabil pe undeva pe la Capri, parlindu-si soriciul la soarele mediteranean, dat urgent la schimb pe lampa de benzina a vajnicului taran roman nepasator la samanatorismul lui Iorga. Ca face doar un leu! Vor juca poate si fazan cu denumiri rafinate ale starii de agregare a carnii in carnati, piftii, tocane, ciorbite si friptane. Doar noi, prevazatori, vom aduna mirodenii si scobitori in vederea unor batalii epocale pe fata de masa!
Citeşte mai multe despre:   arhiva jurnalul

Serviciul de email marketing furnizat de