x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

24 Oct 2007   •   00:00

Cineva, care-mi vrea răul, bănuiesc, mi-a zis că trebuie să mănănc, din cănd in cănd, legume. Şi m-am găndit la salată de sfeclă roşie, cu morcovel ras, ţelină şi smăntănă, la o salată de cartofei fierţi cu bobiţe de fasole albă, cu morcovel ras, ţelină şi castraveciori acri, cu sos de muştărel cu hrean, dres cu un gălbenuş.

Cineva, care-mi vrea răul, bănuiesc, mi-a zis că trebuie să mănănc, din cănd in cănd, legume. Şi m-am găndit la salată de sfeclă roşie, cu morcovel ras, ţelină şi smăntănă, la o salată de cartofei fierţi cu bobiţe de fasole albă, cu morcovel ras, ţelină şi castraveciori acri, cu sos de muştărel cu hrean, dres cu un gălbenuş. M-am mai găndit la o salată de fasole albă, lată, cu mujdei dres cu oţet de mere, cu mult mărar şi castravete verde; la o salată din roşii cu solzişori de ceapă, morcov ras, ţelină şi rondele de măsline, ornată cu felioare de brănză de văcuţă. Mi-a venit in minte o salată de ghebe, inăbuşite cu ceapă in ulei, asezonate cu un sos de mujdei, cu ardei iute şi mămăliguţă. Bun! M-am găndit şi toată noaptea am visat numai pulpe de pui!

×
Subiecte în articol: divertisment