x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătărie europeană de la japonezi

Bucătărie europeană de la japonezi

de Alexandru Radescu    |    16 Mai 2009   •   00:00
Bucătărie europeană de la japonezi
Sursa foto: /

După ce a testat mai întâi marile pieţe europene, Panasonic aduce şi în România primele modele de electrocasnice mari: două combine frigorifice şi maşini de spălat.




PRIMELE MODELE DE ELECTROCASNICE PANASONIC INVADEAZĂ EUROPA
Combina NR-B30FX1 este vârful de gamă, primul model No-Frost din clasa energetică A++. Noile combine frigorifice sunt mult mai silenţioase decât modelele comparabile de pe piaţă, în timp ce pereţii izolatori, mult mai subţiri, oferă o capacitate mai mare de stocare. Compartimentul Vitamin-Safe şi funcţia Hygiene Active îmbunătăţesc şi ele condiţiile de stocare a alimentelor şi în special a fructelor şi a legumelor, care îşi păstrează calităţile.

Modelul premium din gama maşinilor de spălat, NA-16VX1, este cotat la clasa energetică A-20% (conform standardelor europene), echipamentul consumând cu 20% mai puţină energie electrică decât tradiţionalele modele din clasa A. Datorită tehnologiilor inovatoare cu care sunt echipate, noile maşini de spălat consumă o cantitate mai mică de apă decât modelele care există pe piaţă şi funcţionează la o viteză mai mare. Prin înclinarea cuvei cu 10 grade, nivelul de apă necesar pentru spălare este redus, iar prin utilizarea tehnologiei Inverter şi a senzorilor de spălare 3D, mişcarea cuvei este controlată în aşa mod, încât se asigură spălarea optimă a hainelor.

EVACUARE DE URGENŢĂ
Bosch Praesideo (foto 2) este un sistem digital pentru adresarea publică şi evacuarea de urgenţă, complet programabil şi care poate fi cuplat la interfeţele altor sisteme de securitate. Sistemul este destul de simplu de configurat şi reconfigurat fie la faţa locului, fie de la distanţă, permiţând reacţia rapidă la modificări. Prin intermediul soft-ului, informaţiile din jurnalele mai multor sisteme pot fi accesate pentru monitorizare şi diagnosticare la distanţă. Arhitectura de reţea descentralizată facilitează interconexiunile simple tip redundant, unităţile pot fi adăugate sau eliminate în funcţie de necesităţi, pentru o configurare destul de liberă.

×