x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Castel sau dormitor?

Castel sau dormitor?

01 Mar 2007   •   00:00

AFLA CE E NOU
Mobilier functional si loc de joaca pentru copii
AFLA CE E NOU
Mobilier functional si loc de joaca pentru copii

Pana la inceperea scolii suntem direct raspunzatori de formarea copiilor nostri. Cei "7 ani de acasa" trebuiesc "umpluti" cum se poate de bine, cu cat de multe notiuni si chestiuni lamuritoare asupra a ceea ce inseamna viata si atitudinea, impreuna cu si fata de ceea ce ne inconjoara. Si, cel mai adesea, straduintele acestea ies de minune atunci cand diferitele situatii sunt exemplificate prin expunerea unor povete extrase din povesti. Acestea din urma sunt foarte dragi copiilor pana la varsta primilor ani de scoala. Ce ati spune daca ati avea o camera a copilului, aidoma unui spatiu de poveste, cu turnulete, ziduri, culoare cat incape si desene cu personajele de care ei sunt fascinati. V-ar fi mult mai usor totul... In aceste coordonate, tehnice sa le spunem, se inscrie un nou concept de mobilier pentru copii.

De ce place copiilor...

Este un set de piese proiectat astfel incat sa reuneasca un spatiu de joaca si mai multe elemente de mobilier. Respectiv: doua paturi, trei spatii de depozitare pentru haine, trei sertare, lada de jucarii si opt spatii de depozitare pentru diverse obiecte. Mobilierul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani (pana la inceperea scolii), fiind realizat in special pentru doi copii. Poate fi adaptat insa si pentru un singur copil, al doilea pat putand fi inlocuit cu un sertar voluminos. O conceptie interesanta prin aceea ca solicita imaginatia copiilor, oferindu-le un mediu de joaca in care se pot considera eroi ai unei povesti. Pot participa la aceasta poveste prietenii si parintii (atunci cand sunt dispusi sa se distreze asa... copilareste).

Dimensiunile sunt optime astfel incat sa nu puna in pericol siguranta copilului. Locul de joaca este limitat la spatii joase, fiind asemanator spatiilor de la gradinita, respectand standardele pentru copii. Dimensiunile sunt adaptate in functie de camera, dupa o masurare prealabila a spatiului, iar asezarea in camera este diferita in functie de repartizarea usilor si a ferestrelor.

Modulul poate fi personalizat in ceea ce priveste atat culorile, cat si accesoriile ce compun tema dormitorului (personaje/eroi preferati din autocolante printate etc). Exploatand la maximum potentialul de depozitare (intregul ansamblu totalizeaza un volum de 2.525 litri), acest concept de mobilier confera unui dormitorpentru copii o functionalitate sporita. Volumele spatiilor de depozitare:
  • 3 spatii pentru haine - 750 litri - 605 litri - 273 litri; n 3 sertare - 2 x 200 litri - 75 litri;
  • lada de jucarii - 128 litri;
  • 8 spatii de depozitare pentru diverse obiecte - 500 litri
  • Informatii suplimentare la www.magic design.ro
  • ×
    Subiecte în articol: arhiva jurnalul litri