x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cel mai costisitor accident din istoria asigurărilor britanice. Cât s-a plătit pentru reparaţia bolidului distrus de Mr.Bean

Cel mai costisitor accident din istoria asigurărilor britanice. Cât s-a plătit pentru reparaţia bolidului distrus de Mr.Bean

07 Feb 2013   •   20:02
Cel mai costisitor accident din istoria asigurărilor britanice. Cât s-a plătit pentru reparaţia bolidului distrus de Mr.Bean

Rowan Atkinson şi-a recuperat maşina mult iubită, un McLaren F1, la 16 luni după ce compania de asigurare a plătit costurile reparaţiei bolidului de lux, distrus integral în urma accidentului suferit în noiembrie 2011 de către cel cunoscut drept Mr.Bean.

 
Ca prin minune, comediantul s-a ales doar cu o fractură de umăr, după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod, fiind apoi proiectată într-un copac.
 
La solicitarea expresă a lui Atkinson, care nu a dorit în ruptul capului să renunţe la maşina pe care o cumpărase în 1997, în schimbul a 640.000 de lire sterline, inginerii de la Mercedes s-au apucat de treabă.
 
Modelul a fost recondiţionat perfect, însă şi nota de plată prezentată asiguratorului a fost una pe măsură: 910.000 de lire sterline, triplul celei mai mari sume ce fusese plătită vreodată drept daună totală, în 2010, pentru un Pagani Zonda ediţie limitată.
 
În ciuda faptului că are o avere estimată la 71 de milioane de lire sterline, Atkinson nu a vrut în rptul capului să renunţe la o maşină veche de 16 ani, care, ce-i drept, atinge însă 380 km/h, având un motor de 6,1 litri.
 
"Nu sunt un colecţionar de maşini. Iar aceasta este una care chiar îmi place, simt cea mai mare plăcere să o conduc", a declarat Mr.Bean, conform tabloidului The Sun.

×