x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Colectia BBC Gillian Anderson, de la Scully, la domnişoara Havisham în "Marile Speranţe"

Gillian Anderson, de la Scully, la domnişoara Havisham în "Marile Speranţe"

15 Oct 2013   •   19:56
Gillian Anderson, de la Scully, la domnişoara Havisham în "Marile Speranţe"
Sursa foto: metro.co.uk

Au trecut 20 de ani de când actorii Gillian Anderson şi David Duchovny au renunţat de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni la propriile nume, pentru mult mai popularele Scully&Mulder, personajele pe care le-au întruchipat în serialul X Files.

Trecerea peste cele două decade de la premiera serialului, i-a adus din nou împreună în faţa fanilor, la Sidney. Duchovny, acum în vârstă de 53 de ani, şi Anderson, la 45, au fost puţin nesiguri în privinţa stadiului relaţiei dintre personajele lor, o îmbinare de plăcut şi util la locul de muncă, niciunul dintre ei neputându-şi reaminti dacă în ultimul film erau sau nu căsătoriţi.

Cei doi actori au spus că sunt gata să treacă din nou în faţa camerelor, dacă vreun nou scenariu despre teoria conspiraţiei privind dovezi ale activităţii extraterestre  pe planeta noastră reuşeşte să convingă deţinătorii franchizei sâ scoată banii din buzunar pentru producerea unui nou film.

Îndragostită de pe vremea colegiului de arta dramatică britanică, când şi-a şlefuit talentul şi la cursurile programului de vară ale Teatrului Marii Britanii, Gillian Anderson. o americancă get-beget, are prilejul de a se încadra în peisajul societăţii engleze de la mijlocul secolului XIX, întruchipând-o pe domnişoara Havisham în ecranizarea romanului dickensian "Marile Speranţe". Cum a putut evolua agentul Scully la misterioasa femeie decepţionată, autoclaustrată în casa ei plină de mistere, este de urmărit, şi nu numai din curiozitate, în filmul din colecţia BBC, distribuit joi 17 octombrie 2013 cu Jurnalul Naţional.

×