x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cristalele Swarovski, inserate şi în covoare?

Cristalele Swarovski, inserate şi în covoare?

de Adela Parvu    |    15 Mai 2008   •   00:00

Cînd toată lumea îşi permite să cumpere pentru decorarea casei obiecte de calitate, producătorii se găsesc într-o mare dilemă: cu ce se pot diferenţia faţă de concurenţă?



Cînd toată lumea îşi permite să cumpere pentru decorarea casei obiecte de calitate, producătorii se găsesc într-o mare dilemă: cu ce se pot diferenţia faţă de concurenţă? Ce pot oferi în plus? Şi cum pot cîştiga mai mulţi bani?

Într-o lume guvernată de zeităţi hollywoodiene, actori care sînt confundaţi deseori cu personajele pe care le joacă, cea mai accesibilă cale pentru orice fel de producător este să vîndă o parte din aura de poveste magică a filmelor. Şi pentru că Hollywood înseamnă strălucire, bani şi faimă, cele mai reprezentative simboluri tangibile sînt diamantele.

 

Strălucirea luxului

Nu-şi permite oricine pietre preţioase, dar se poate amăgi cu strălucirea bucăţilor de sticlă perfect finisate. Şi cînd vine vorba despre decorul casei, cristalele par a fi cea mai sigură cale către succesul de vînzări. De la lustre la perne, de la bibelouri la ceasuri, palatul imaginar de poveste al omului de rînd se conturează cu ajutorul cristalelor.

Vorbim acum şi despre o diferen­ţiere a cristalelor: sînt unele ieftine, chinezeşti, dar mai puţin jucăuşe cu razele luminoase, şi există, evident, cele Swarovski. Iar acestea au ajuns atît de renumite şi rîvnite, încît mai nou sînt inserate şi în covoare. S-a ajuns să se calce pe ele, ca şi cum scînteierea lor ar cuprinde, de la talpa trufaşă, care le apasă, tot trupul. Ca şi cum tolănit pe canapea te simţi mai bogat, mai împli­nit, în timp ce lumina micului ecran s-ar reflecta în feţele perfect tăiate şi inse­rate cu precizie mecanică în firele moi ale noului tău covor.

Dar să nu ne amăgim. Cine cumpără la preţuri piperate, desigur, noile covoare cu cristale Swarovski va avea grijă să le protejeze. Că doar feţele minuscule ale sticlei trebuie ferite de zgîrieturi, în caz contrar ele nu vor mai luci.

×