x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cruze SW. Soţia, cei doi copii, câinele, soacra, caruciorul lui ăla micu’, bagajele, oliţa, laptopul…

Cruze SW. Soţia, cei doi copii, câinele, soacra, caruciorul lui ăla micu’, bagajele, oliţa, laptopul…

de Sebastian S. Eduard    |    14 Mar 2013   •   10:12
Cruze SW. Soţia, cei doi copii, câinele, soacra, caruciorul lui ăla micu’, bagajele, oliţa, laptopul…

Este clara opţiunea atunci când vrei să-ţi iei un Cruze SW. Ai o familie numeroasă, doi sau trei copii, minim un câine talie medie şi o soacră pe care a-i băga-o în portbagaj, dar nu poţi de gura soţiei. Aşa că îţi iei “vapor”.
Cruze SW este, aşadar, varianta ideală pentru o maşină de familie. Cel mai bine se simte în afara oraşului, pe autostradă sau la munte. Nu a fost creeată pentru oraş, deşi acesta este locul în care întoarce cele mai multe capete. Pentru că, nu v-am spus încă dar o facem acum – arată tare bine.

În oraş însă, limuzina de aproape 4,7m nu este, evident, cea mai bună alegere. Unde mai pui că nici nu îţi va propune un consum prea mic de carburant. Cartea spune 7,4 – vei ajunge cu siguranţă în minim 10. Sau cel puţin aşa ne-a ieşit nouă. Evident că există şi o explicaţie. Mai multe chiar. Una dintre ele este că îţi va place, cu siguranţă, să o conduci sportiv.

În termeni de “viaţa la bord”, cu vă spuneam, este ideal să pui cap-compas vest, să ieşi pe autostradă, şi să te mai dai jos pe la Viena. Suspensiile, echilibrul, scaunele comode, spaţiul interior, accesorizările – toate indică o maşină de familie bine studiată pentru segmentul său.

Noi am testat
■ Motorizare: 1.4turbo.140CP
■ Cutie: M6
■ Viteza maximă: 200kmh
■ Acceleraţie 0-100kmh: 9,5s
■ Consum: 7.4/4.7

×