x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cuptor care propune reţete internaţionale

Cuptor care propune reţete internaţionale

13 Oct 2007   •   00:00

Ce te faci atunci cănd blatul de pizza s-a ars din cauza temperaturii ridicate a cuptorului? Sau cum ştii ce temperatură să alegi atunci cănd vrei să dai frău liber imaginaţiei şi să te apuci de gătit?

Reglarea automată a temperaturii şi a timpului de gătire

Ce te faci atunci cănd blatul de pizza s-a ars din cauza temperaturii ridicate a cuptorului? Sau cum ştii ce temperatură să alegi atunci cănd vrei să dai frău liber imaginaţiei şi să te apuci de gătit? Există soluţie chiar şi pentru aceste inconveniente, respectiv cuptorul incorporabil cu reţete presetate, recent prezentat de Electrolux.

Caracteristici

El propune, printr-o carte de bucate electronică, o serie de reţete şi, in funcţie de cea pe care o alegi, va şti automat ce temperatură, ce funcţie de incălzire şi ce timp dau cele mai bune rezultate la gătit. Funcţia Booster asigură incălzirea rapidă in interiorul cuptorului in trei moduri: Top/Bottom, Turbo şi Pizza. Cuptorul cu reţete predefinite dispune şi de un afişaj practic care permite consumatorilor să-şi seteze limba preferată şi unghiul de privire. Curăţatul cuptorului in interior este asigurat de sistemul pyrolytic care acţionează prin creşterea temperaturii interne la 500°C.

Pentru a se asigura că friptura este făcută ca la carte, acest cuptor include dispozitivul numit "proba pentru carne", care arată temperatura internă a cărnii. In plus, acesta are şi o siguranţă pentru copii, astfel incăt cei mici nu riscă să se rănească cănd se joacă in preajma cuptorului.

Acest model de cuptor este disponibil in Romănia la un preţ recomandat de vănzare de 2.799 lei (TVA inclus) la care se adaugă taxa verde de 15 lei.

Model nou de plită vitroceramică

Bucătăria este se pare cea mai "norocoasă" funcţiune a casei atunci cănd vine vorba despre produse noi şi inovaţii dedicate ei. Şi pentru că gătitul este principala indeletnicire in acest spaţiu, soluţii care mai de care mai arătoase ori mai funcţionale se intrec in a o face căt mai plăcută pentru gospodinele dedicate trup şi suflet.

Un produs din această gamă a fost lansat de curănd de Beko. Este vorba despre un nou model de plită vitroceramică. Ceea ce o distinge de alte produse din această categorie sunt designul, funcţia specială pentru copii (permite blocarea butoanelor, astfel incăt copiii să nu poată avea acces la setări), dar şi tehnologia avansată (display digital pe plită, touch control, nouă poziţii de gătit).

Alte caracteristici ale produsului sunt:

- lăţimea: 60 cm;

- panou control: sticlă neagră;

- număr arzătoare: patru vitroceramice;

- indicator căldură reziduală;

- inchidere automată

Modelul de plită vitroceramică HIC 64400 poate fi găsit la distribuitorii autorizaţi la un preţ recomandat de 940 RON (TVA inclusă).

×