x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia Duster stă la baza unui autovehicul Off-road care va avea preţul de 20.000 de euro

Dacia Duster stă la baza unui autovehicul Off-road care va avea preţul de 20.000 de euro

de Mihai Dumitrescu    |    Dumitrescu Mihai    |    18 Oct 2011   •   14:23
Dacia Duster stă la baza unui autovehicul Off-road care va avea preţul de 20.000 de euro

SUV-ul Duster are o mecanica ce ar putea sta la baza unui vehicul off-road de nisa, spune o companie germana care vrea sa produca din 2012 Travtecdrah TTi.

Firma germana nu are inca o fabrica ce ar putea produce acest model de autoturism, dar specificatiile tehnice preliminare ale masinii exista. Exista zvonuri cum ca Travec Tecdrah Tti va fi produs in India sau Rusia, insa seful Travec Automotive, Baldur Wilms, precizeaza ca aceasta ipoteza este total exclusa si ca masina va fi construita utilizand forta de munca si materiale de calitate, asa cum numai in Europa pot fi gasite.

Cu un aspect robust specific unui Land Rover Defender si oglinzi parca luate de la Aro sau vechea Dacia Pick-Up, cu o motorizare turbo diesel de 1,5 litri dCi de 90 Cai Putere (CP), cu tractiune 4×4, urmand ca in 2013 sa fie lansata si o varianta cu motor pe benzina de 1,6 litri, de 105 CP, cu tractiune 4×2, Travec Tecdrah TTi va costa in jur de 20.000 de euro.

Ramane de vazut daca aceasta companie germana va putea produce pentru masa, sau totul a fost doar un proiect pe care nu il pot pune in aplicare

Catre galeria foto

×