x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia Lodgy, testată de jurnaliştii francezi: Este maşina cu cel mai bun raport calitate-preţ din clasă

Dacia Lodgy, testată de jurnaliştii francezi: Este maşina cu cel mai bun raport calitate-preţ din clasă

31 Mar 2012   •   10:46
Dacia Lodgy, testată de jurnaliştii francezi: Este maşina cu cel mai bun raport calitate-preţ din clasă

Revista "L'argus" a testat cel mai recent model romanesc aparut, model care i-a impresionat pe jurnalistii francezi, in special prin raportul calitate-pret. Modelul produs in Maroc este deja disponibil la comanda.

Pretul de pornire al Daciei Lodgy in Franta este de 9.900 de euro, pentru motorul de 1,6 litri si 90 de cai putere. Jurnalistii francezi recomanda insa varianta full-option, care ajunge la putin peste 14.000 de euro. Francezii au apreciat ornamentele de calitate superioara in comparatie cu celelate modele Dacia, sistemul multimedia care costa doar 500 de euro, si incalzirea din scaune. Cu toate aceste dotari, Dacia Lodgy full-option costa cu 6.000 de euro mai putin fata de Volkswagen Caddy si Renault Kangoo.

Jurnalistii francezi critica, in schimb, compartimentarea interiorului, unde bancheta din spate nu este rabatabila in echiparea de baza. Cu toate acestea, spun ei, Dacia Lodgy ramane masina cu cel mai bun raport calitate-pret din clasa.

Dacia Lodgy - Preturi

Preturile pentru Dacia Lodgy variaza in functie de cele trei versiuni oferite, Acces, Ambiance si Laureate, din care ultimele doua sunt disponibile in variantele de 5 si 7 locuri.

Cea mai ieftina Dacie Lodgy este versiunea Acces, de 9.500 de euro, disponibila intr-o singura motorizare, de 1,6 MPI pe benzina, cu 85 de cai putere.

Versiunea Ambiance de 5 locuri are un pret de pornire de 10.500 de euro si este disponibila in 2 motorizari,una pe benzina, de 1.6 MPI 85 CP, si una pe motorina, de 1,5 dCi de 90 de cai putere (In acest caz, pretul este de 12.600 de euro).

Versiunea Ambiance de 7 locuri are un pret de pornire de 11.000 de euro si este disponibila in cele doua motorizari de la modelul de 5 locuri.

Dacia Lodgy Laureate de 5 locuri are un pret de 11.500 de euro, si este disponibila cu 4 versiuni de motorizare, cele doua in plus fata de Ambiance fiind motorul Diesel de 1,5 litri si 110 cai putere si propulsorul TCe 115, cel mai nou motor pe benzina cu injectie directa turbo din cadrul Grupului Renault, de 1,2 litri (13.100 euro).

Cea mai scumpa Dacie Lodgy este versiunea Laureate pe motorina, cu un pret de pornire de 14.200 de euro, insa pretul creste cu procente semnificative daca alegeti o versiune "full option".

×