x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Decorarea personalizata a peretilor

Decorarea personalizata a peretilor

12 Apr 2007   •   00:00

AFLA CE E NOU
Sistem modular cu mecanism de fixare click
AFLA CE E NOU
Sistem modular cu mecanism de fixare click Daca esti genul care cauta intotdeauna idei inedite de amenajare pentru spatiul propriu, vei aprecia cu siguranta solutia prezentata in acest material. Este un sistem de decorare a peretilor care iti pune la incercare creativitatea atunci cand vine vorba despre personalizarea unei incaperi. Baza a unui nou trend in decorarea peretilor, acesta este un sistem modular unic cu mecanism de fixare "click".

Componentele de baza ale sistemului sunt:
  • Panourile decorative - disponibile in trei tipuri de dimensiuni standard (515 x 515 mm, 773 x 773 mm, 515 x 773 mm) sau la comanda pe marimi speciale; n Ramele metalice - reprezinta baza constructiva a sistemului si sunt realizate dintr-un aluminiu foarte rezistent. Aceste componente au dimensiuni standard: 515 x 515 mm, 773 x773mm sau 515 x 773 mm. Pe baza acestora pot fi realizate diverse compozitii dimensionale, precum: 515 x 1.032 mm, 1.032 x 1.032 mm etc., sau chiar pereti intregi pot fi decorati. Ca si in cazul panourilor, la comanda pot fi realizate si rame cu dimensiuni speciale. Aceste componente se prind pe perete cu ajutorul unor module flexibile din plastic; n Magneti Neodym - piesa de legatura intre panourile decorative si ramele metalice.
    Sunt aplicati pe partea din spate a panourilor decorative si fixati pe ramele metalice.

    Suportul dorit se aplica pe partea din fata a panourilor decorative. Sistemul permite utilizarea oricarui tip de material, de la materiale naturale, fine, pana la materiale reci, lucioase. Astfel pot fi utilizate: printuri digitale colate pe panourile decorative, tapet aplicat pe fata panourilor, material textil, piele, metal, sticla, oglinda, piatra. Dupa orice fotografie se poate realiza un print digital care sa fie aplicat pe acest panou

  • Mai multe despre acest sistem descoperiti pe site-ul: www.interiorstore.ro.
  • ×
    Subiecte în articol: arhiva jurnalul