x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Editorial - Cititorul nostru, stapanul nostru

Editorial - Cititorul nostru, stapanul nostru

15 Mar 2007   •   00:00

O scrisoare impresionanta am primit de la cititorul nostru Safta Stefan, traitor in satul Badesti din judetul Arges. Domnia sa isi incepe epistola induiosator: "Sunt pensionar, am 71 de ani, inca ma simt bine...".

O scrisoare impresionanta am primit de la cititorul nostru Safta Stefan, traitor in satul Badesti din judetul Arges. Domnia sa isi incepe epistola induiosator: "Sunt pensionar, am 71 de ani, inca ma simt bine...". E abonat de patru ani la Jurnalul National si citeste cu mare interes (si) suplimentul nostru. Dupa ce ne mai spune ca un coleg al sau si-a construit casa, in Rucarul Muscelului, dupa un proiect publicat de noi, ne solicita ajutorul in ceea ce priveste ridicarea unui chiosc de gradina. Ne pune la dispozitie cateva schite, insotindu-le cu explicatii detaliate si precise privind viitoarea constructie, asa cum o vede la final. Am dat scrisoarea unui arhitect cu rugamintea de a ne trimite un proiect cotat, care sa poata fi pus in opera fara probleme, si pe care il vom publica, probabil, in numarul viitor.

Domnul Safta Stefan nu este singurul citior care ne cere solutii tehnice, practice pe care sa le foloseasca in mod nemijlocit. Din pacate e greu, aproape imposibil sa dam curs unor astfel de solicitari pentru simplul motiv ca trebuie respectat dreptul de autor al arhitectului sau al proiectantului si, prin consecinta, asa cum este si firesc, nimeni nu mai munceste azi pe degeaba. Vom continua in schimb sa apelam la specialistii cu care colaboram in mod constant si sa va furnizam informatii de interes general care sa ajute la indeplinirea unor proiecte particulare. Pornind de la premisa sanatoasa ca singurul nostru "stapan" este cititorul, vom initia, incepand cu luna aprilie, si o rubrica interactiva permanenta unde vom sustine un dialog direct cu cei care ne scriu din toate colturile tarii.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul