x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Eveniment - A venit Freelander 2

Eveniment - A venit Freelander 2

11 Feb 2007   •   00:00

In urma cu o saptamana, Land Rover a prezentat noul model Freelander 2 in cadrul unui show de exceptie gazduit de World Trade Plaza din Bucuresti.

In urma cu o saptamana, Land Rover a prezentat noul model Freelander 2 in cadrul unui show de exceptie gazduit de World Trade Plaza din Bucuresti.

SUCCESIUNE. Land Rover Freelander 2 face parte din segmentul SUV-urilor mici si este cel de-al patrulea model nou lansat de Land Rover in numai patru ani, facandu-si aparitia dupa noul Range Rover (2002), Discovery 3 (2004) si Range Rover Sport (2005). Pastrandu-si personalitatea, Land Rover Freelander 2 imbina teoretic avantajele unui autoturism premium - performante dinamice superioare, interior de lux, siguranta si manevrare usoara - cu atributele unui 4x4 robust, care poate aborda orice ruta. Din punctul de vedere al motorizarilor, noul Freelander 2 este disponibil cu doua motoare complet noi - unul pe benzina de 3,2 litri, cu sase cilindri in linie, si un motor diesel turboalimentat, cu patru cilindri, de 2,2 litri. Freelander 2 este produs in Anglia, la Liverpool. In ceea ce priveste piata romaneasca pe acest segment, SUV, statistica oficiala APIA precizeaza ca anul trecut au fost comercializate 395 de automobile de teren Land Rover, marca britanica asteptandu-se in acest an la o crestere destul de semnificativa. Freelander 2 este prevazut cu tehnologii pentru imbunatatirea performantelor on- si off- road. Sistemul de suspensii este integral independent si are la baza cele mai moderne sisteme de control al stabilitatii, inclusiv Controlul Stabilitatii la Rasturnare (RSC) - o tehnologie noua si sofisticata, care contribuie la reducerea la minimum a riscului de rasturnare.

×
Subiecte în articol: auto freelander rover land rover