x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Eveniment culinar La Bibliotheque

Eveniment culinar La Bibliotheque

25 Aug 2010   •   00:00
Eveniment culinar La Bibliotheque
5885-129898-untitled1.jpgJamie Oliver se dezbracă de secrete unul câte unul. La "La Bibliotheque". La 26 august, de la ora 19:00. Şi găteşte o mâncare cât se poate de sexi. Savuroasă şi simplă. După o reţetă originală extrasă din cartea "Acasă la Jamie Oliver".

Bucătarul-vedetă transformă ingredientele aparent plicticoase în delicii culinare. Pentru gurmanzii doritori de arome neobişnuite. Apetisante. Magice. Aşadar, aproape de finele lunii august, "La Bibliotheque" face loc în meniul său de frumuseţe reţetelor savuroase marca Jamie.

Cartea "Acasă la Jamie - Găteşte-ţi o viaţă frumoasă!" este sursa de inspiraţie a show-ului de cooking de la 26 august. Dan-Silviu Boerescu, scriitor şi jurnalist cu har, îmbracă şorţul de bucătar şi se pune pe gătit. Şi bucătărit reţete simple, rapide, savuroase, în­drăzneţe şi foarte bine condimentate. Îi ţine hangul şi îi face concurenţă Nicolai Tand. Şi el maestru al bucatelor.

Vei lua parte la o seară delicioasă. Cu produse sănătoase şi prăjituri à la Jamie, pe care le poţi cumpăra pentru acasă. Curtea Veche, Good Food, Jurnalul Naţional, 121.ro şi mulţi alţii vor fi parteneri media ai acestui eveniment culinar plin de... savoare. Te aşteptăm!

×
Subiecte în articol: food world