x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: Cafea cu personalitate

Evenimente: Cafea cu personalitate

de Simona Chiriac    |    01 Oct 2009   •   00:00
Evenimente: Cafea cu personalitate

Un Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato şi Chococino preparate ca la carte pot fi savurate acum chiar şi acasă, pregătite nu de barmani profesionişti, ci chiar de dumneavoastră.

5262-102933-bucate21_3017.jpgÎntr-un cadru inedit, o vilă particulară din Bucureşti, Nescafe a lansat un nou produs, un aparat multifuncţional ce pregăteşte cafea cu personalitate în mai puţin de un minut. Invitaţii au putut savura astfel o ceaşcă de cafea aromată alături de Andreea Raicu şi sociologul Mircea Kivu.

 

 

 

În ţară
3-4 octombrie. "Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi". Berca, judeţul Buzău. Ca de fiecare dată, delicioşii cârnaţi de Pleşcoi vor ademeni la Berca sute de pofticioşi.
3-4 octombrie. Festivalul fructelor de pădure. Piatra Neamţ, judeţul Neamţ. Expoziţie de produse culinare pe bază de fructe de mare, degustări, concursuri şi multe surprize pentru participanţi.
4-5 octombrie. Târgul Fermierului. Tomşani, judeţul Prahova. Organizatorii vă propun un târg de produse agricole, o expoziţie de artă populară, spectacole, dansuri şi voie bună.

În lume
3-4 octombrie. Festivalul vinului. Mumbai, India. 12 producători importanţi din India vor expune cele mai rafinate sortimente de vinuri, ce vor putea fi degustate alături de... o felie de friptură la grătar.
3-4 octombrie. Fără gluten. - Melbourne, Australia. O expoziţie generoasă de produse alimentare dedicate persoanelor care suferă de intoleranţă la gluten.
4 octombrie. Cupa Kremlin. Moscova, Rusia. Cea de-a patra ediţie a prestigioasei competiţii Cupa Kremlin la Gătit va fi pentru profesioniştii din domeniul gastronomiei şansa de a-şi demonstra măiestria.

×
Subiecte în articol: agenda