x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Finisajele din baie mereu la modă cu ajutorul unui singur sistem

Finisajele din baie mereu la modă cu ajutorul unui singur sistem

de Adela Parvu    |    05 Feb 2009   •   00:00

KIT DE PRODUSE SPECIAL CU EFECT DECORATIV ŞI ANTIMUCEGAI PENTRU BAIE.
Când e gata amenajată o baie, aceasta arată impecabil o vreme. După ceva timp, între rosturile plăcilor ceramice apar pete, iar după perioade mai lungi rosturile devin gri sau chiar negre. Nu este doar o chestiune estetică, ci şi una care ţine de igienă. 



Mucegaiul se poate răspândi şi poate afecta alte zone din baie. Această problemă este cu atât mai supărătoare cu cât în urma reamenajării unui apartament, delimitarea dintre baie şi dormitor este făcută la nivel de finisaje. Cu preponderenţă în dormitoarele matrimoniale, din locuinţele moderne, baia deserveşte exclusiv încăperea de odihnă, şi atunci ea este vizibilă, cu atât mai mult cu cât se renunţă la o separare netă prin intermediul unei uşi.

Pe de altă parte, este adevărat că multe băi au fost finisate în urmă cu cel puţin 15 ani. Aspectul faianţei nu mai este la fel, a pierdut din strălucire, iar baia în ansamblu pare mai puţin îngrijită, deşi ea e constant şi atent întreţinută cu produse speciale de curăţenie.

SOLUŢIE DE RENOVARE

O firmă germană a venit cu o soluţie inovatoare de renovare nu numai curăţare, menţinere a igienei şi îndepărtarea mucegaiului, dar şi o soluţie de împrospătare a finisajelor ce necesită puţin timp de aplicare, dar efecte garantate. Este vorba de un sistem simplu ce înglobează două produse speciale de finisaj: unul dedicate rosturilor şi celălalt pentru pereţii faianţaţi sau vopsiţi cu produse pe bază de ulei.

Pentru aplicarea produselor există şi unelte speciale, respectiv spatula pentru pasta de rosturi şi trafaleţi eficienţi. Deci, dacă nu vă permiteţi să schimbaţi faianţa din baie ori vopseaua de ulei ce acoperă pereţii, dar vreţi să aveţi o încăpere curată, care să arate îngrijit şi la modă puteţi recurge la soluţii de renovare fără a apela la meşteri. Aplicaţi singuri produsele şi baia va arăta ca nouă.

×