x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Forme rotunde si culori vii - O colectie "haioasa" de cuptoare cu microunde

Forme rotunde si culori vii - O colectie "haioasa" de cuptoare cu microunde

15 Mar 2007   •   00:00
AFLA CE E NOU
Succesul cuptorului Max, primul cuptor cu un contur semirotund, i-a determinat pe designerii Whirlpool sa reia lucrul pentru finisarea conturului si realizarea de carcase colorate în nuante de verde crud, turquoise, galben electric, rosu si orange

"Piesele" din colectia Max de cuptoare cu microunde reprezinta un test de piata dupa ani in care consumatorii au preferat electrocasnicele albe si, ocazional, pe cele realizate din inox.

Gandite pentru a putea sustine in partea superioara greutatea vaselor scoase din cuptor, noile propuneri Max au fost concepute astfel incat sa poata fi plasate in colt, gratie formei, si in bucatarii mai mici, gratie dimensiunilor - 35 cm inaltime si 39 cm latime. Dimensiunile exterioare mici nu influenteaza insa capacitatea din interiorul cuptorului, care a ajuns la 13 litri, mare parte din spatiul castigat datorandu-se formei rotunde a colectiei.

SI PENTRU DIETA...

Dotate cu panou de comanda electronic, timer si distributie tridimesionala a microundelor, cuptoarele pot gati, incalzi si dezgheta uniform si rapid. Pot gati si la aburi, o functie care se adreseaza consumatorilor aflati la dieta sau care prefera alimentatia fara grasimi si plina de vitamine. Cuptoarele includ si functia Quatz Grill pentru prepararea de gratare si vin insotite de o serie de accesorii pentru gatit si de o carte de bucate pentru retete la microunde.

Pentru un aer curat in incaperi

Poluarea aerului, chiar daca nu-i sesizam pe moment influenta si prezenta, poate sa provoace probleme nu tocmai placute sanatatii noastre. Este motivul pentru care solutiile in sensul contracararii acestor efecte nu mai prididesc sa apara. Aceasta este una dintre ele.
Se numeste purificatorul ADA 681 si este responsabil cu eliminarea prafului si a fumului din incaperi care nu depasesc 50 mp. La finalul procesului in cinci etape de filtrare si sterilizare, rata de curatare a particulelor solide, lichide si gazoase din aer si rata de sterilizare a aerului este de 99,97%.
Aparatul are si facilitati de parfumare a aerului si poate fi controlat din telecomanda. Toate informatiile privitoare la acest purificator le descoperiti pe site-ul: www.purificator-odorizant.ro.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul