x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Formula 1: Marele Premiu al Bahrainului va avea loc la 30 octombrie.

Formula 1: Marele Premiu al Bahrainului va avea loc la 30 octombrie.

03 Iun 2011   •   14:53

Marela Premiu de Formula 1 al Bahrainului, amanat in luna februarie din cauza problemelor politice din zonã, a fost reintrodus in calendarul CM-2011, urmand sa aiba loc la 30 octombrie, data la care era programat initial Grand Prix-ului Indiei.

"Este o veste foarte buna pentru Bahrain. Noi am trecut printr-o perioada foarte dificilã, ca tara, iar stabilitatea a revenit", a declarat Zayed R. Alzayani, responsabil al Circuitului international din Bahrain.

Potrivit formula1.com, Marele Premiu al Indiei va avea loc la finalul sezonului, o data in acest sens urmand sa fie stabilita.

Initial programat la 13 martie, Marele Premiu al Bahrainului a fost amanat la sfarsitul lunii februarie din cauza manifestatiilor antiguvernamentale din regiune. Atunci, sapte persoane au fost ucise si alte zeci de oameni raniti de fortele de ordine din Bahrain, iar sute de manifestanti au fost arestati.

×
Subiecte în articol: formula 1 auto&moto bahrain