x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Formula 1: Mexicanul Perez a suferit un grav accident în calificările MP de la Monaco.

Formula 1: Mexicanul Perez a suferit un grav accident în calificările MP de la Monaco.

28 Mai 2011   •   13:46
Formula 1: Mexicanul Perez a suferit un grav accident în calificările MP de la Monaco.

Calificarile pentru Marele Premiu al statului Monaco, desfasurate sambata pe circuitul stradal din Monte Carlo, au fost suspendate cu numai doua minute si 26 de secunde inainte de final ca urmare a unui grav accident suferit de debutantul Sergio Perez.

Pilotul mexican al echipei Sauber-Ferrari a pierdut controlul asupra monopostului in momentul franarii, imediat dupa iesirea din faimosul tunel monegasc, a lovit cu partea frontala barierele din partea dreapta dupa care a ricosat si s-a izbit violent de un zid de protectie din noua sicana. Accidentul suferit de Perez a fost similar cu cel suferit suferit de Nico Rosberg (Mercedes GP) in ultima sesiune de antrenamente cronometrate, cu deosebirea ca germanul nu a lovit barierele de protectie.

La fata locului a sosit o ambulanta, insotita de masina medicala oficiala. Pilotul mexican a fost transportat de urgenta la spitalul din Monte Carlo, iar potrivit primelor informatii publicate de site-ul oficial al Formulei 1, este constient si a vorbit cu echipa medicala. Potrivit primelor declaratii ale lui Perez, acesta este ranit la picioare, iar prezenta sa in MP al Principatului Monaco, programat maine, de la ora 15:00, este incerta.

×
Subiecte în articol: formula 1 auto&moto