x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Formula 1: MP al Bahrainului 2011 a fost oficial anulat!.

Formula 1: MP al Bahrainului 2011 a fost oficial anulat!.

10 Iun 2011   •   07:09
Formula 1: MP al Bahrainului 2011 a fost oficial anulat!.

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Brahrainului au anuntat, joi, ca renunta in acest sezon la organizarea cursei, amanata in luna februarie din cauza problemelor politice din zona si reintrodusa apoi in calendarul CM-2011, pentru 30 octombrie, informeaza AFP.

"Desi am fi fost incantati sa gazduim Grand Prix-ul la 30 octombrie, in conformitate cu dezicia luata de Consiliul Mondial al FIA, a devenit clar ca nu este poate. Vrem ca rolul nostru in Formula 1 sa continue sa fie pozitiv si constructiv, asa cum a fost mereu. In interesul sportului, noi nu vom continua demersul de reprogramare a cursei in acest sezon. Speram sa primim echipele, pilotii si fanii din nou in Bahrain, in anul viitor", a declarat Zayed R. Alzayani, responsabil al Circuitului international din Bahrain.

Programat la 13 martie, Marele Premiu al Bahrainului a fost amanat la sfarsitul lunii februarie din cauza manifestatiilor antiguvernamentale din regiune. Sapte persoane au fost ucise si alti zeci de oameni raniti de fortele de ordine din Bahrain, iar sute de manifestanti au fost arestati.

×
Subiecte în articol: formula 1 auto&moto bahrain fia