x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul "Frumoasa din Pădurea Adormită" este în turneu!

"Frumoasa din Pădurea Adormită" este în turneu!

de Dana Andronie    |    16 Mai 2010   •   00:00

"Munceşte ca şi cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeşte ca şi cum nu ai fi suferit niciodată din dragoste. Dansează ca şi cum nimeni nu s-ar uita" - spunea Mark Twain.

Teatrul de Balet şi Operă din Kiev are artişti minunaţi, care trăiesc pentru a dansa şi dansează pentru a trăi. Sunt fascinaţi de frumuseţea artei lor, i se dedică întru totul, fără să se gândească neapărat câţi oameni vor avea la un spectacol. Criticul de balet Roger Salas aprecia performanţa Teatrului de Balet şi Operă din Kiev: "«Frumoasa din Pădurea Adormită», prezentat de Kiev Theatre, este cu adevărat cel mai bun balet. Performanţa sa a fost uimitoare şi extrem de frumoasă. De fapt, acesta este unul dintre cele mai performante spectacole de balet pe care Spania le-a avut în ultimii douăzeci de ani".

Talentul şi experienţa absolut evidente ale balerinilor Teatrului de Operă şi Balet din Kiev au făcut ca interpretarea spectacolului "Frumoasa din Pădurea Adormită" să fie apreciată a fi mult mai bună decât varianta interpretată de British Royal Ballet şi Paris Opera.

În luna mai, şi românii vor avea ocazia să se bucure de "Frumoasa din Pădurea Adormită". Agenţia Vreau Bilet oferă publicului spectator iubitor al artei adevărate această reprezentaţie extraordinară, ce se  va concretiza printr-un turneu în ţară. La 24 mai - în Timişoara, la Sala Capitol, la 25 mai - în Cluj, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la 26 mai - în Bucureşti - la Sala Palatului, la 27 mai - în Constanţa - la Casa de Cultură a Studenţilor, la 28 mai - în Galaţi, la Teatrul Liric "Nae Leonard" şi la 29 mai - în Târgu-Mureş, la Palatul Culturii.

Pentru spectacolul de la Bucureşti, biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet - etajul 2 Unirea Shopping Center - etajul 2, Carrefour Feeria - Băneasa Shopping City, Pasajul Universităţii - agenţia Trident Touring, la Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet variază între 35 de lei şi 120 de lei. Pentru spectacolele din altă localitate, biletele pot fi achiziţionate de la casie­riile sălilor de spectacol.1

×
Subiecte în articol: spectator