x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    25 Noi 2007   •   00:00

Concept - Noul Beetle va apărea in 2012

Gama Beetle ar putea avea un nou urmaş peste patru ani şi jumătate. Pornind de la conceptul VW "Ragster", prezentat la Detroit in urmă cu doi ani, constructorul german intenţionează să realizeze noua "broscuţă". Aceasta va avea plafonul realizat dintr-o bucată, care va putea să fie coborăt prin apăsarea unui buton, ceea ce inseamnă că noul model va fi decapotabil. Linia noii maşini va rămăne insă aproape de caracteristicile celebre ale vechilor versiuni.

Â

Volkswagen - Tiguan culege laude

Juriul "Bild am Sonntag", format din experţi germani şi VIP-uri, a decis ca noul model VW Tiguan să fie recompensat cu Premiul "Golden Steering Wheel 2007". Lansat in Germania la 9 noiembrie, Tiguan a străns peste 30.000 de comenzi de dinaintea lansării sale pe piaţă, peste o treime din comenzi venind din Germania. Tiguan va putea fi achiziţionat in Romănia de la inceputul anului viitor, pornind de la preţul de 19.234 de euro fără TVA, in trei variante de echipare.

Â

Taxa - Convocaţi la Bruxelles

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, şi ministrul Mediului, Attila Korodi, vor merge săptămăna viitoare la Bruxelles, pentru a discuta cu reprezentanţii Comisiei Europene in privinţa taxei de primă inmatriculare. La cererea Comisiei Europene, autorităţile romăne au trimis deja la Bruxelles un studiu realizat de APIA.

×
Subiecte în articol: auto