x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Info Lumea Copiilor 26 august 2007

Info Lumea Copiilor 26 august 2007

de Jurnalul National    |    26 Aug 2007   •   00:00

La una dintre grădiniţele din Iaşi, cel mai mic copil inscris este un sugar de 11 luni care va merge la grădiniţă in anul 2011.

IAŞI - Inscris la grădiniţă pentru 2011

Criza locurilor din grădiniţe, la Iaşi, le determină pe mame să-şi rezerve locuri pentru copiii lor cu ani buni inainte. La una dintre grădiniţele oraşului, cel mai mic copil inscris este un sugar de 11 luni care va merge la grădiniţă in anul 2011. Potrivit unor estimări neoficiale, in judeţul Iaşi există un deficit de peste 800 de locuri in grădiniţe.

SEMINAR - Casa imbracă personalitatea ta

Sphera Building Center (SBC) ii aduce pe specialiştii de design interior la evenimentul "Indrumar pentru interiorul care ţi se potriveşte".

 Seminarul este structurat in două sesiuni. Prima - joi, 30 august, ora 17:30, sau joi, 6 septembrie, ora 17:30, unde experţii de design vor descoperi ce inseamnă arhitectură, funcţionalitate şi stil intr-o locuinţă. In cea de-a doua sesiune, joi, 20 septembrie, ora 17:30, sau joi, 27 septembrie, ora 17:30, specialişii pot afla care sunt destinaţiile optime ale spaţiului unei locuinţe, cum poate fi acesta amenajat şi decorat.

Pe lăngă seminarii, SBC organizează cursuri şi ateliere de lucru pentru persoane fizice, susţinute de lectori  cu experienţă, cu scopul de a-i educa practic pe cei care vor să se implice activ in construcţia şi amenajarea casei lor. De asemenea, din septembrie, SBC reia cursurile de calificare dedicate meseriaşilor din domeniul construcţiilor.Casa imbracă personalitatea ta!

×
Subiecte în articol: lumea copiilor