x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Modele de bucătării de lux - Gama Décor

Modele de bucătării de lux - Gama Décor

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    16 Mai 2009   •   00:00
Modele de bucătării de lux - Gama Décor
Sursa foto: /

La 7 mai a fost lansată în România gama exclusivistă de bucătării de lux Gama Décor, creată de reputata companie spaniolă Porcelanosa.



Această linie înglobează materiale precum lemnul masiv, sticla şi corianul şi este disponibilă în România exclusiv prin intermediul Delta Design în cadrul Concept Store-ului ei situat în zona Răzoare din Bucureşti. Portofoliul Gama Decor acoperă toate stilurile de design interior, de la rustic la minimalist, şi oferă o varietate mare de combinaţii posibile, a culorilor şi finisajelor, precum şi a posibilităţilor de conformare la spaţiu. Toate acestea creează un spaţiu sofisticat care aminteşte mai degrabă de un dinning decât de o bucătărie. Din momentul plasării comenzii, bucătăria aleasă va fi livrată în termen de şase  săptămâni, preţul fiind cuprins între 15.000 şi 50.000 de euro, în funcţie de dimensiuni şi de gradul de complexitate şi utilare.

PRODUSE PENTRU CAMERA DE BAIE ŞI SECTORUL DE SPA
Prima săptămână a lunii mai a fost clar una plină de evenimente pe domeniul amenajărilor. Printre ele, şi deschiderea oficială a unui nou showroom destinat produselor pentru camera de baie şi sectorul de SpA. Este vorba despre mastershowroom-ul Jacuzzi, deschis în Şoseaua Pipera din Bucureşti la nr 48. Pe o suprafaţă de 600 mp sunt găzduite aici colecţii precum Aquasol, J-sha, Invita, toate ale brandului Jacuzzi.

Spaţiul de prezentare al produselor este împărţit în patru zone, astfel: zona de duşuri, zona de căzi (prevăzută cu spaţii de lounge), zona de SpA şi aşa-numitul colţ Bisazza - un reper inspiraţional pentru cumpărătorii care doresc şi finisaje decorative pentru spaţiul băii, toate aparţinând bineînteles brandului Bisazza.  

×