x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Motocicletele Ducati, aduse în România de un dealer Seat.

Motocicletele Ducati, aduse în România de un dealer Seat.

25 Mai 2011   •   08:26
Motocicletele Ducati, aduse în România de un dealer Seat.

Dealerul Seat Metrotehnica a devenit la inceputul acestui an importator si distribuitor al motocicletelor Ducati, urmand ca la finele lunii mai sa deschida in Bucuresti prima reprezentanta a marcii italiene in Romania.

"Ducati este prezent in Romania in mod indirect prin diferiti dealeri si importatori din afara tarii inca din 2005. Incepand de anul acesta, marca Ducati este reprezentata oficial in Romania de Metrotehnica", a declarat directorul de marketing al firmei, Carmen Rusu.

Reprezentantul Metrotehnica a mai precizat ca importatorul va mai deschide pana la sfarsitul anului inca cinci centre dedicate marcii Ducati: la Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau si Constanta.

"Ducati Romania vizeaza detinerea unei cote de piata de 10%, aceasta in speranta unei extinderi a fenomenului moto in Romania si bineinteles a unei cresteri economice generale", a adaugat directorul de marketing Metrotehnica.

Principalii competitori ai Ducati sunt marcile Honda, Suzuki si Yamaha.

Metrotehnica, firma cu capital romanesc, este prezenta pe piata din anul 2004, ca dealer al marcii spaniole Seat.

×
Subiecte în articol: seat auto&moto ducati metrotehnica