x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Noroc - Jurnalul National ofera martisoare si baietilor

Noroc - Jurnalul National ofera martisoare si baietilor

03 Mar 2005   •   00:00

Logan-ul pus la bataie de Jurnalul National a fost castigat de un tanar, chiar marti, de Martisor.

Acesta se numeste Mihai Catalin si este din localitatea Barlad, judetul Vaslui. In varsta de 28 de ani, norocosul castigator lucreaza ca ospatar si citeste zilnic Jurnalul National. Marti, Mihai a iesit devreme din casa pentru a cumpara martisoare. Norocul a facut ca el sa primeasca un cadou de 1 martie, la care nu se astepta. Ca de obicei, Mihai a cumparat Jurnalul. Dupa ce a razuit talonul din ziar nu mica i-a fost mirarea sa constate ca acesta este castigator. Bucuria a fost dubla, dupa cum marturiseste Mihai, deoarece isi dorea foarte mult o masina, pe care urma sa o cumpere in perioada urmatoare.

Tanarul nu are permis de conducere, dar va face scoala de soferi pentru a se putea bucura de noua sa masina, de care este foarte mandru. "Sunt foarte fericit. In sfarsit, fidelitatea mi-a fost rasplatita. Sfatuiesc cititorii Jurnalului National sa cumpere zilnic ziarul si sa verifice talonul de concurs" declara cititorul nostru norocos.

CONCURSUL CONTINUA. Jurnalul National ofera o sansa in plus cititorilor sai fideli. La "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" fiecare talon este valabil pe toata durata campaniei. Din momentul in care a fost cumparat poate aduce un castig chiar si in ultima zi de concurs. Chiar daca nu ai castigat inca, nu renunta. Verifica talonul in fiecare zi. Daca trimiti 20 de taloane, la finalul concursului poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele 3.000 de agende personalizate Jurnalul.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul jurnalul