x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Noul Renault Koleos a fost lansat în România şi costă 27.550 euro cu TVA

Noul Renault Koleos a fost lansat în România şi costă 27.550 euro cu TVA

01 Iul 2011   •   11:50
Noul Renault Koleos a fost lansat în România şi costă 27.550 euro cu TVA

Renault a lansat pe piata locala noua generatie a modelului crossover Koleos, disponibil la dealeri la preturi cuprinse intre 27.550 euro si 30.600 euro cu TVA inclus, in functie de versiune, a anuntat importatorul.

Noul model este disponibil in doua variante de echipare, Dynamique si Privilege, ambele cu tractiune 4x4.

Clientii pot alege intre doua versiuni de motorizari turbodiesel de 2 litri, care dezvolta 150, respectiv 175 cai putere.

Partea frontala a vehiculului a fost complet redesenata fata de generatia anterioara, astfel noul Koleos beneficiaza de o noua grila de calandru, un nou design al blocurilor optice fata, oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare cu LED integrate.

Printre echipamentele standard ale noului model se numara sase airbaguri, sistem de control al traiectoriei cu asistenta la urcarea in panta si coborarea in panta, tempomat-limitator de viteza, frana de parcare electrica, aer conditionat cu reglare automata bi-zona, sistem audio, geamuri electrice fata si spate, oglinzi electrica, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card.

In primele cinci luni ale anului, in Romania, au fost inmatriculate 1.796 automobile Renault, cu 12% mai putine fata de perioada similara din 2010.

×
Subiecte în articol: Renault auto&moto renault koleos