x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul O nouă opţiune in zona Titan

O nouă opţiune in zona Titan

30 Aug 2007   •   00:00

Incepănd cu luna decembrie a anului 2008 vor fi disponibile noi spaţii de locuit in zona Titan din Bucureşti. Este vorba despre proiectul rezidenţial Gold Residence, un bloc structurat pe două subsoluri, parter şi cinci etaje, ce oferă in total 54 de apartamente.

Proiectul Gold Residence, in total 54 de apartamente

Incepănd cu luna decembrie a anului 2008 vor fi disponibile noi spaţii de locuit in zona Titan din Bucureşti. Este vorba despre proiectul rezidenţial Gold Residence, un bloc structurat pe două subsoluri, parter şi cinci etaje, ce oferă in total 54 de apartamente. Ca variante disponibile se găsesc apartamente de una, două şi trei camere. Garsonierele au suprafeţe intre 45 şi 55 mp, apartamentele de două camere au suprafeţe intre 76 şi 85 mp şi apartamentele de trei camere au suprafaţa de 110 mp fiecare. Preţul de vănzare pentru acest proiect variază intre 1.100-1.320 euro/mp construit.

"Apartamentele pot fi deja achiziţionate. In afară de preţurile mai scăzute in acest stadiu, cumpărătorii işi pot personaliza apartamentele, alegănd din gama variată de finisaje care le este pusă la dispoziţie", ne spune Janina Constantin, real estate broker Regatta (compania ce promovează proiectul).

Grădina pe verticală

Efectele negative ale intervenţiei omului asupra mediului natural sunt din ce in ce mai vizibile! In aceste condiţii, suntem iarăşi nevoiţi să intervenim, de data asta pentru a le contracara sau pentru a le anula.

In această categorie se inscrie şi conceptul creat de botanistul francez Patrick Blanc, anume Grădină Verticală. Pornind de la premisa că solul nu este necesar pentru dezvoltarea plantelor decăt pe post de suport, acesta a dezvoltat un sistem ce poate fi susţinut de orice perete vertical indiferent de dimensiuni. Sistemul este compus din trei elemente: un cadru din metal, un strat din PVC şi un strat de păslă (in care sunt sădite plantele). Amănunte lămuritoare descoperiţi pe site-ul: www.verticalgardenpatrickblanc.com.

×