x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Obiect cu mai multe aplicaţii

Obiect cu mai multe aplicaţii

de Adela Parvu    |    06 Iun 2009   •   00:00
Obiect cu mai multe aplicaţii
Sursa foto: /Colombo 907

Nu-i aşa că cele mai simple idei sunt adeseori şi cele mai spectaculoase, părând totuşi că ne aparţin de drept tuturor şi fiecăruia dintre noi? Asta se poate spune fără ezitare şi despre unul dintre numeroasele produse ale firmei Colombo 907, un produs pe care l-au denumit - cum altfel? - Smart Beds.



Mai multe variante funcţionale, coloristice şi gabaritice, dar un singur scop final: posibilitatea de a plia un pat, pentru perioada neutilizării sale, transformându-l în diverse obiecte, de cu totul altă utilitate. Foarte rapid şi cu eforturi extrem de reduse, în spaţiul destinat somnului pe perioada nocturnă, apar o masă de lucru, un raft pentru depozitări sau un suport cu destinaţii variate.

MATERIALE SUPERUŞOARE
Smart Beds sunt o soluţie excelentă pentru camerele de copii şi tineret. Ocupă spaţiu relativ redus, sunt foarte uşor manevrabile, sunt viu şi spectaculos colorate, sunt perfect utilizabile pentru scopuri diverse. Fabricantul utilizează materiale compozite extrem de uşoare şi rezistente. Îmbinările sunt gândite de proiectant în aşa fel încât, acolo unde este nevoie de un anumit grad de mişcare, aceasta să se facă fără eforturi, fără riscuri şi fără a şubrezi ansamblul.

Nu poate fi trecută cu vederea nici o anumită notă de eleganţă dată de liniile simple şi unghiurile drepte, precum şi de un just echilibru între culoare şi nonculoare.

×