x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Marocul nu renunta la ambitiile europene

Turcia nu este nici pe departe primul stat musulman cu aspiratii europene. In anii ’80, o alta tara a moscheilor si-a inaintat cererea de aderare la Uniunea Europeana. RADU CROITORU ...

Ghiveci banatean

Liniste si vartej EDITORIAL - SIMONA LAZAR SUMAR - Ghiveci banatean RETETE : Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci ...

Energie cu zat

BARUL CASEI VERONICA GUZUN Dupa atatea sarbatori, cand nu ne-am refuzat nici unul dintre capricii si pofte, a venit si acel moment in care nu ar...
PUBLICITATE
  

  

  

RETETE : Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci

05 IANUARIE 2005 PREPARATE DIN CARNE PATE DE PORC INGREDIENTE: 1/2 kg ficat de porc 1/2 kg carne sau muschi 100 gr slanina un catel de usturoi 100 gr unt 10 ficatei de pasare o lingura cu rom ...

Gatind bunatati pentru cei dragi

RETETA DE VEDETA Tamara Cretulescu POMPILIU KOSTAS RADULESCU E ora de varf. Profit ca politistul din intersectie se intoarce cu...

Pui venerati si pui savurati

FAST FOOD SIMONA CHIRIAC Nu imi pot reprezenta imaginea unei aripioare de pui prajite, fara sa-mi treaca prin minte, pentru o fractiune de secunda, cea...

Prima intalnire: meniu de iubire

BUCATARIA SI DRAGOSTEA ANDRADA FLORIA Daca ar fi sa ne luam dupa studiile expertilor, am spune ca oamenii se nasc cu preferinte mai degraba pentru...

Sanatatea este dulce ca mierea

FARMACIA DIN CAMARA GEORGETA MARCU Mierea! In acest aliment, cunoscut de cand lumea, cercetatorii au detectat deja peste 400 de componente utile. Se...

China, tara lampioanelor

GARGANTUA SI PANTAGRUEL VIORICA ROMASCU China, cea mai veche dintre toate civilizatiile, cu peste 3000 de ani de istorie, continua si azi sa...

Guturaiul si sucul de portocale

DICTIONAR GASTRONOMIC SIMONA CHIRIAC Portocalele sunt fructe mari, globulare, de culoare galben-roscata, aromate. Reprezinta o sursa bogata in vitamin...

Mereu ceaiul...

CULTURA SI PIPER MONICA ANDRONESCU Pentru Cehov ceaiul este un simbol al nefericirii umane "Cei care vor trai o suta, doua sute de ani dupa noi si care...

Piftia buclucasa

OCHIUL SOACREI MONICA ANDRONESCU Colindatorii au venit si au plecat, sarbatorile la fel, numai eu am ramas la locul meu. A inceput un an nou nout si eu...

Fursecuri minune

INVATATURILE MATUSII Ei, dragii mei! Parca o tinem tot intr-o petrecere. Nici nu au trecut bine Craciunul si Revelionul ca bate la usa Sfantul Ion. Si cum am...

Purificarea apelor

CALENDAR GASTRONOMIC SIMONA CHIRIAC Ziua de 6 ianuarie marcheaza sfarsitul sarbatorilor de iarna dedicate Craciunului si Anului Nou. Aceasta zi are i...

Imaginea din vis a Domnului Minunat

POPASURI MONAHALE VANDA IONITOIU Minunile de la Pasarea se datoreaza si mostelor Sfintilor Mercurie, Mina si Pantelimon Ma aflam...
Serviciul de email marketing furnizat de