x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Paneluri haioase pentru duş

Paneluri haioase pentru duş

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    11 Dec 2008   •   00:00

CULOARE ŞI INTREPRETĂRI INEDITE PENTRU FUNCŢIUNEA BĂII
Piaţa cabinelor de duş este una supusă permanent inovaţiei, după cum nevoia de a te simţi bine după o zi încărcată sau de a începe ziua cu un tonus pozitiv este exprimată la tot pasul de oamenii lumii moderne. Astfel, conceptelor inovative de duşuri precum "one-touch" – cu acţionare digitală, sau cele cu leduri, care te spală cu picături colorate de apă în nuanţe care mai de care, oferindu-ţi experienţa unei cromoterapii pe cinste, li se alătură un altul – paneluri de duş având forme interesante şi puternic colorate.



După ce radiatoarele sau hotele ne-au surprins prin formele cu totul şi cu totul neaşteptate, născocite şi proiectate de designerii contemporani de produs, iată că şi panelurile pentru duş au ajuns să fie luate "în vizor" de aceştia!

COLECŢIA
Nu-i aşa că nu v-aţi fi închipuit să fiţi "acompaniat" la duş de un urs panda sau de o formă feminină bine conturată? Este ceea ce propune printre altele colecţia Linea Creativity, lansată de compania italiană Colacril, o colecţie de paneluri moderne pentru duş, dedicată parcă celor cu un dezvoltat simţ al umorului! Proiectate de designerul Massimiliano Cicconi, acestea rezolvă zona de duş într-o manieră pe cât de practică şi funcţională pe atât de haioasă.  Ideea este una simplă: pe un panel decupat în tot felul de forme colorate sunt amplasate robinetele, duşul şi eventualele accesorii pentru acest spaţiu.

Printre cele mai inteligente concepte suprinse în colecţie amintim: interpretarea unui corp de femeie – "Musa", partea superioară a corpului uman (cu poziţionarea inteligentă a capului de duş pe post de cap) – "Omo" sau un peşte stea – "Stella".

Ursuleţul "Panda" este una dintre formele cele mai simpatice propusă de colecţia Linea Creativity.

×
Subiecte în articol: duş