x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pauză de cafea

Pauză de cafea

de Veronica Bectas    |    01 Oct 2009   •   00:00
Pauză de cafea

Cum începe toamna, cum încep şi festivalurile gastronomice cu diferite teme. Nici nu ştii la care să participi mai întâi, fără să-i superi pe ceilalţi. Adevărul este că fiecare are importanţa lui. Dar cel mai drag mie este Bucharest Food Festival, la care am participat încă de la prima ediţie.



5262-102932-bucate21_3018.jpgUn festival de mare amploare, cu mulţime de firme din Bucureşti şi din ţară. Au fost prezentate nenumărate preparate, de toate felurile, dar cele care au făcut deliciul vizitatorilor au fost oferite de noi, Jurnalul de Bucătărie. Am dat spre degustare o ciorbiţă de văcuţă şi sarmale în foi de varză, ca la mama acasă. Oloiul de ciorbiţă s-a terminat cât ai zice peşte, iar sarmalele, în jur de 400 de bucăţi, n-au fost de ajuns!

Degustătorii, formaţi din vizitatori, precum şi unii dintre colegii participanţi la festival, s-au declarat foarte mulţumiţi de gustul deosebit al ciorbiţei, cu multă carne de văcuţă şi acrită cu borş proapăt. Uimirea degustătorilor au fost sarmalele, care s-au dovedit a fi deosebit de gustoase. Singura nemulţumire, a lor şi a noastră, a fost că bucatele nu au ajuns! Dacă ar mai fi fost încă 1.200, toţi ar fi fost mulţumiţi...

×
Subiecte în articol: agenda