x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pentru o baie rafinată

Pentru o baie rafinată

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    31 Oct 2009   •   00:00
Pentru o baie rafinată

O nouă linie de echipamente pentru baie a fost recent lansată pe piaţa de la noi de Delta Design. Colecţia Lounge, elaborată în colaborare cu celebrul designer italian Simone Michelli, de Noken - companie aparţinând grupului spaniol Porcelanosa - propune soluţii potrivite ca şi stil unui ambient de baie rafinat.



ACCENT PE ECONOMISIRE
În ton cu nevoile actuale, produsele din gamă folosesc materiale moderne şi pun accent pe conservarea mediului înconjurător prin economisirea apei şi a energiei. Astfel, s-au utilizat materiale care nu afectează calitatea apei şi s-au încorporat limitatoare de debit, care ajută la economii ale resursei de apă şi previn zgomotul neplăcut al stropilor.

Despre linia de produse prezentă de acum şi pe piaţa de la noi, designerul Simone Michelli - distins cu Premiul Internaţional Design Award în 2008, categoria designer de interior, cel care a colaborat strâns la conceptul produselor - ne spune: "Estetica conceptului pe care l-am creat nu este în stil minimalist, ci, dimpotrivă, este o estetică maximalistă, în armonie cu subtilitatea rafinamentului italian. Noul lux reprezintă expresia unui obiect purificat, fără a se transforma într-un stil baroc opulent, cu decoraţiuni excesive", a declarat designerul italian Simone Michelli despre conceptul Lounge. "Luxul este elementul-cheie al noilor baterii sanitare, al mecanismelor, dar şi al proiectării sintetizate şi senzualităţii texturilor", a mai adăugat acesta.


Cadă ovală din acril
5342-105472-16_30_case39.jpg
Cada ovală este o piesă de mobilier sanitar care a prins foarte bine de câţiva ani încoace. Este un element ce aduce un plus de originalitate oricărui ambient de baie. Un produs din această categorie a fost recent lansat de Roca. Vorbim despre modelul Georgia, o cadă de dimensiuni generoase, de 1,8 m lungime şi 1 m lăţime, disponibil atât în varianta încastrată, cât şi semiîncastrată. Pentru cei care preferă ca elementul central al spaţiului de baie să fie cada, Georgia poate fi achiziţionată şi în varianta stand-alone, cu picioare. Materialul din care este confecţionată cada este acrilul, pentru o experienţă senzorială fiind disponibil opţional şi un sistem de hidromasaj.


Un plus de ordine în bucătăria ta
5342-105473-16_30_case40.jpg
Se spune că bucătăria vorbeşte de la sine despre femeia căreia îi aparţine. Adevărat sau nu, cert este faptul că şi tu încerci mereu să ai totul aşezat în ordine în bucătărie. În acest caz, ai nevoie de tigăi şi cratiţe care să arate bine şi pe care să le poţi depozita în orice spaţiu, fără a ocupa mult loc. Tocmai pentru a răspunde acestui deziderat, cei de la Tefal au conceput gama de vase de gătit Ingenio cu mâner detaşabil. Acelaşi accesoriu - mânerul detaşabil - permite ca, pe lângă utilizarea clasică de tigaie sau cratiţă, articolele din această gamă să poată fi folosite şi în cuptor, ca tavă. Ingenios, nu-i aşa?

×
Subiecte în articol: afla ce e nou