x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pentru sunetele din locuinţe

Pentru sunetele din locuinţe

de Alexandru Radescu    |    09 Mai 2009   •   00:00
Pentru sunetele din locuinţe

Cum mai toată lumea îşi mută muzica din casă în mp3 playere şi computere, sistemele audio-portabile sunt la mare căutare.

Fie că vorbim despre iPod sau alt tip de mp3 player, fie de desktop sau laptop, fie despre telefon mobil, rar mai găseşti vreun utilizator care să nu-şi fi îndesat nişte "Giga" de muzică în gadget. După cât îi permite capacitatea de stocare. Odată ajuns acasă, deschizi computerul şi porneşti playlist-ul. Dacă ţi-e lene, scoţi din buzunar mp3 playerul şi îl conectezi la un sistem audio portabil. Nu trebuie să zguduie vecinii şi nici să-l iei după tine la un majorat.

BUN ŞI LA DRUM
Pentru aceste apucături moderne, Verbatim aduce şi în România trei noi sisteme audio: 2.1 Multimedia Portable Speaker System (foto), Desktop/Portable USB Speaker Systems. Acoperit cu o suprafaţă cauciucată de culoare neagră-mătăsoasă, modelul 2.1 Multimedia are sateliţi cu o putere de 2 Watti (RMS) şi funcţionează în gama de frecvenţe 120Hz-20kHz, în timp ce subwoofer-ul generează 1 Watt (RMS) şi funcţionează în gama 80Hz-2kHz. 


Alimentarea este indicată printr-un LED albastru strălucitor, sistemul fiind adecvat pentru mp3 playere şi computere şi are cablu stereo şi adaptor de mufă stereo de la 3,5 mm la 2,5 mm. Sistemul de difuzoare se alimentează fie folosind 4 baterii AAA, fie prin alimentarea clasică. Cântăreşte 410 de grame.

Sistemul include şi o geantă de transport neagră, astfel că poate fi o soluţie de sonorizare ideală atunci când sunteţi în vacanţă sau într-o călătorie.

 

Când filmele pot fi proiectate şi pe pereţi
4870-91000-04_09_case15copy.jpgPoate că unii nu doresc să investească într-o plasmă sau în ultima generaţie de LCD-uri pentru a le folosi în special la filme. Pentru aceştia, Panasonic a lansat noua serie de proiectoare D6K. Modelele D6000S/DW6300 au o luminozitate a imaginilor de 6500/6000 de ansilumeni, o capacitate de a reproduce culorile cu o fidelitate mai mare cu 145% decât modelele de până acum.

Prin tehnologia Multi-Screen, modelul DW poate afişa simultan pe ecran imagini care provin din două surse. De asemenea, pentru fiabilitate sporită, aparatele dispun de un sistem de răcire cu lichid, astfel că pot fi folosite şi în spaţii mai mari, pentru alte activităţi.

×