x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Primăvară-vară 2012. Tendinţe în încălţăminte

Primăvară-vară 2012. Tendinţe în încălţăminte

de Ema-Augusta Banu    |    22 Mar 2012   •   19:29
Primăvară-vară 2012. Tendinţe în încălţăminte

Cu varf metalic, transparenti, cu sireturi, in culori indraznete sau pastelate, pantofii noului sezon reprezinta un must-have pentru orice fashionista. Iata ce modele de incaltaminte nu trebuie sa ratati in acest sezon:

Pantofi cu varf ascutit, metalic: In sezonul primavara-vara 2012 renuntam la botul rotund. Se poarta pantofii cu botul ascutit, metalic, care dau tinutei un aspect sofisticat. Fie ca alegi un varf metalic auriu sau argintiu, nu ai cum sa dai gres. Designeri precum Louis Vuitton, Alexander McQueen sau Christian Louboutin au adoptat acest model de pantofi in noile lor colectii.

Detalii impletite: Asociate cu o platforma generoasa, impletiturile vor fi hitul acestui an. Mizeaza pe impletituri excentrice, in culori indraznete.

Platforme supradimensionate: Spre deosebire de cele obisnuite, astfel de platforme nu sunt prea confortabile si nici nu arata extrordinar, ar spune unii. Dar gusturile nu se discuta, iar democratia in moda lasa loc experimentelor de orice gen.

Neon, color-blocking sau nuante pastelate: 2012 este anul pantofilor stralucitori si indrazneti. Iesi din anonimat purtand o pereche de pantofi in nuante metalice sau, de ce nu, neon. Nu uita nici de color blocking si alege culori tari, combinate in cele mai neasteptate moduri. La polul opus, noul sezon aduce, pentru firile conservatoare, pantofi in tonuri pastelate de roz, galben si albastru.

Materiale transparente: In primavara anului 2011 a existat o incercare a designerilor de a aduce in atentia femeilor de pretutindeni pantofii transparenti, insa fara prea mult succes. In 2012 insa va trebui sa te gandesti serios sa iti achizitionezi o pereche de pantofi cu decupaje aparente, realizate din material transparent.

Pantofi cu siret: Sireturile raman in topul celor mai populare tendinte. Fiind tipice pentru o incaltaminte comoda, sport, sireturile iti ofera un aer "cool" in verile calduroase.

×