x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Promovare - Maneaua la purtător

Promovare - Maneaua la purtător

29 Iul 2007   •   00:00

In blugi eşti adevărată/ Doamne, viaţa mea/ fata mea, iubirea vieţii mele/ eşti iubirea mea dintăi/ ai talent şi frumuseţe/ inima, inima mea!/ Ţi-am dedicat o manea/ s-o asculţi la telefon/ in tramvai şi pe peron.


In blugi eşti adevărată/ Doamne, viaţa mea/ fata mea, iubirea vieţii mele/ eşti iubirea mea dintăi/ ai talent şi frumuseţe/ inima, inima mea!/ Ţi-am dedicat o manea/ s-o asculţi la telefon/ in tramvai şi pe peron. Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie, hamster de Bucureşti, mi se ridică blana pănă la cer cănd merg pe stradă sau cu mijloacele de transport in comun şi sunt supus manelizării forţate. Ăia cu maşini bengoase, care căntă de obicei "Sunt şeful vostru pănă mor" şi au numere de inmatriculare adecvate, adică SEF sau BOS, plimbă maneaua dată la maximum, cu geamurile larg deschise, să nu care cumva să rămănă cineva necultivat. Dar nici nevoiaşii nu sunt mai prejos la capitolul cu pricina. Cum au foarte mult timp liber şi nici la ştrand nu au nevoie să se ducă vara, se dedică total promovării manelei. Acasă işi proptesc boxele-n geam şi cultivă tot cartierul. Nu doar in Bucureşti. Iar "sportul" ăsta a devenit deja naţional. Işi amanetează frigiderul, nevasta, puradelul sau fac un imprumut pe care-l plătesc in următorii 10 ani din alocaţia copilului şi-şi cumpără cele mai performante telefoane. Pentru că au descoperit binefacerile tehnologiei moderne. Ele, telefoanele, sunt plimbate zilnic de la un capăt la altul al Capitalei noastre europene, cu maneaua dată tot la maximum. E adevărat că nu sunt la fel de eficienţi ca fraţii lor mai instăriţi, dar işi fac treaba cu simţ de răspundere.

Pentru cei care n-au cultură suburbană, recomand plimbări zilnice prin Bucureşti. Intr-o săptămănă vă puteţi cultiva pentru tot restul vieţii din repertoriul diversificat al telefoanelor bengoase.

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta