x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Regulamentul concursului "Parole de vacanta"

Regulamentul concursului "Parole de vacanta"

09 Iul 2005   •   00:00
Regulamentul concursului "Parole de vacanta"

1. Organizator

Organizatorul concursului "Parole de Vacanta" este SC Editura Intact SRL, in calitate de editor al Jurnalului National, cu sediul in Bucuresti, Casa Presei Libere, Corp D, et. 8. Concursul se va derula sub prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata promotiei

Concursul "Parole de Vacanta" se desfasoara in perioada 11 iulie 2005 - 27 august 2005 exclusiv pe teritoriul Romaniei, pe parcursul a sapte saptamani.

In cazul in care, la solicitarea cititorilor, se decide prelungirea concursului cu una sau mai multe saptamani, perioada de prelungire se va supune acelorasi reguli si conditii din prezentul regulament.

3. Regulamentul concursului

In fiecare zi, in Jurnalul National va fi inserata o macheta de concurs in care se inscrie o parola (diferita in fiecare zi) pe care cititorul trebuie sa o descopere si sa o retina. Va putea participa la concurs orice cetatean roman, persoana fizica, cu domiciliul in Romania.

Premii:
  • 42 de excursii de 4 zile la mare pentru 2 persoane - cate una in fiecare zi de aparitie a ziarului. (Sunt incluse minimum 3 nopti si cazare la hotel de minimum 2 stele, cu micul dejun inclus. Pachetul nu include transport);
  • 42 de CD playere Sanyo, - cate unul in fiecare zi;
  • O vacanta in Grecia de 7 zile pentru 2 persoane. (Pachetul include 6 nopti cazare la un hotel de minimum 3 stele, mic dejun, transport cu avionul si 100 de euro pe zi bani de buzunar pentru castigatorul premiului);

    3.1 Premii zilnice:
  • O excursie la mare pentru 2 persoane in fiecare zi.

    Mod de participare:
    Trimite prin SMS la numarul 1411, parola pe care o gasesti zilnic in ziar, pentru a te inscrie in concurs. Tariful este 0,70 USD/SMS (fara TVA), numar valabil in retelele mobile.

    Vei primi prin SMS o intrebare cu trei variante de raspuns.

    Trimite numarul variantei de raspuns pe care o consideri corecta prin SMS la numarul 1411 cat de repede poti! Poti castiga o excursie de 4 zile la mare pentru 2 persoane, in fiecare zi!

    Corectitudinea raspunsului si viteza de raspuns constituie criterii de departajare!

    Criteriile de validare a intrarii in concurs si de intocmire a topului vitezelor de raspuns sunt:

    Corectitudinea raspunsului trimis de participant prin SMS.

    Viteza de raspuns la intrebarea concursului (calculata in secunde si diviziuni de secunda).

    Timpul de raspuns aferent fiecarei participari valide se calculeaza astfel: numarul de secunde scurse intre primirea de catre participant a intrebarii trimise de organizator si primirea de catre organizator a raspunsului la intrebare, trimis prin SMS de participant. Nu se iau in considerare raspunsurile trimise de participant inainte de primirea intrebarii.

    In caz de egalitate va fi luata in considerare la alcatuirea clasamentului si la acordarea premiilor persoana care a raspuns prima in intervalul orar 04:00:00 AM - 03:59:59 AM, ziua urmatoare zilei de aparitie a ziarului.

    Acordarea premiului:
    Pentru a elimina posibilitatea fraudarii concursului SMS prin metode computerizate, in fiecare zi, castigator va fi desemnat expeditorul SMS-ului aflat pe pozitia 20 din topul timpilor de raspuns. Acesta va castiga o excursie la mare de 4 zile pentru 2 persoane. Castigatorul va fi anuntat telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului si va fi publicat in Jurnalul National. Se considera valid SMS-ul de participare care este trimis in intervalul orar 04:00:00 AM - 03:59:59 AM a doua zi si are raspunsul corect la intrebarea pusa de organizator.

    Premiile se acorda in fiecare zi de luni pana sambata inclusiv, participantii de duminica vor intra in concurs alaturi de cei de sambata pentru castigarea excursiei.
  • Cate un CD player Sanyo pe zi.

    Procedura este aceeasi ca si la castigarea excursiei la mare cu precizarea ca pentru a elimina posibilitatea fraudarii concursului SMS prin metode computerizate, in fiecare zi, castigator va fi desemnat expeditorul SMS-ului aflat pe pozitia 30 din topul timpilor de raspuns.

    3.2 Marele premiu:
  • un supersejur de 7 zile pentru 2 persoane in Grecia;

    Acordarea premiului:
    Dintre toti cititorii care s-au inscris in cele 7 saptamani de concurs se alege o persoana care castiga un sejur de 7 zile in Grecia pentru 2 persoane, cu conditia sa aiba o participare completa corecta.

    Pentru a elimina posibilitatea fraudarii concursului SMS prin metode computerizate, castigatorul va fi desemnat in felul urmator:
  • In cazul in care numarul SMS-urilor este impar, castigator va fi expeditorul SMS-ului aflat la jumatatea clasamentului SMS-urilor trimise pe toata perioada concursului din topul timpilor de raspuns.
  • In cazul in care numarul SMS-urilor este par la numarul total de SMS-uri, castigator va fi expeditorul ultimului SMS din prima jumatate a clasamentului SMS-urilor trimise pe toata perioada concursului, conform topului timpilor de raspuns.

    Castigatorul va fi anuntat telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului iar numele castigatorului va fi publicat in Jurnalul National.

    Mesajele participante
    Se poate participa la concurs de un numar nelimitat de ori, cu precizarea ca pentru a putea participa, se va trimite de fiecare data prin SMS parola publicata in ziua respectiva in ziarul Jurnalul National.

    Nu se iau in considerare parolele de participare aparute in ziarul Jurnalul National care sunt trimise prin SMS in alta zi decat cea in care au aparut in ziar.

    In fiecare zi de duminica, zi in care nu apare ziarul Jurnalul National, se poate participa la concurs trimitand pentru inscriere parola de participare publicata in ziarul Jurnalul National de sambata. Participantii de duminica vor intra in concurs alaturi de cei de sambata pentru castigarea excursiei.

    Organizatorul, precum si celelalte firme implicate in desfasurarea concursului nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele erori de transmitere si receptionare a mesajelor sau erori datorate unor terti (operatorul de telefonie mobila, CONEL etc.).

    ATENTIE:
  • Inregistrarile sunt valabile doar o zi pentru premiile zilnice (castigatorul este ales din baza de date formata in ziua respectiva si 7 saptamani pentru marele premiu (dintre cititorii inscrisi in interval de 7 saptamani se va alege un castigator al premiului ce consta intr-un sejur in Grecia de 7 zile pentru 2 persoane).
  • Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii, in bani sau alte obiecte a premiilor si nici de a cere modificarea parametrilor premiilor.
  • Premiile nu se reporteaza.
  • Castigatorii vor pleca la mare in ordinea castigarii premiilor, organizatorul fiind cel care stabileste perioadele.
  • Din momentul in care se inregistreaza datele de identificare ale castigatorilor in baza de date, acestea nu mai pot fi modificate.
  • Pentru identificare si ridicarea premiului, toti castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: buletin sau carte de identitate.

    4. Dreptul de participare

    In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui legal.

    Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii Jurnalului National, partenerii implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale acestora.

    Participarea la concursul "Parole de vacanta" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar.

    Prin participarea la acest concurs va dati in mod explicit acordul ca datele dumneavoastra personale sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date. Aceasta putand fi folosita ulterior in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc.

    In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.

    Prezentul concurs se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal in vigoare la data desfasurarii concursului.

    5. Limitarea raspunderii:

    Concursul "Parole de vacanta" este destinat cititorilor de Jurnalul National care cumpara (sau primesc ziarul prin abonament) in ziua aparitiei lui. In consecinta, SC Editura Intact SRL nu va fi tinuta in nici un fel responsabila pentru nici una dintre situatiile urmatoare (lista NU este limitativa):

    Erorile distribuitorilor de ziare care aduc ziarul in alta zi decat cea de aparitie;

    Abonamentele care sosesc cu intarziere;

    Oricare disfunctionalitate a retelelor de telefonie fixa sau mobila care impiedica buna derulare/functionare a concursului (operatorul de telefonie mobila, CONEL etc.)

    Defectiunea oricarui material de receptie sau a liniilor de comunicatie;

    SC Editura Intact SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarile intrand in vigoare la data publicarii lor, pe site-ul www.jurnalul.ro.
  • ×